Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Yeni Ford Sync 3 Eğlence Sistemi!

Ford bu hafta yeni nesil eğlence sistemi Sync 3 ‘ü tanıttı.Yeni Ford Sync 3 Eğlence Sistemi

Ford Yeni Nesil Eğlence Sistemi Sync 3 ‘ü Tanıttı.

Ford daha hızlı arayüze sahip , daha geliştirilmiş ve görsel arama özellikleri eklenmiş navigasyonu ile 3. parti uygulamaları ile uyumlu yeniden inşa edilmiş eğlence sistemi Ford Sync 3 ‘ü tanıttı.

Eğlence Sistemi içinde geliştirilmiş navigasyon, digital ses sistemi ve hands-free ve 3. parti uygulama destekleri yer alıyor.
Bu yeni sistem bir önceki MyFord Touch hakkındaki kötü geri bildirimlere bir cevap niteliği taşıyor.

2007 yılında ilk jenerasyon Sync tanıtıldığında bu bir devrim niteliği taşıyordu. Ses ile komut sistemleri, Bluetooh bağlantılar ile akıllı telefonlar ile bağlantı vs. ile Ford araçlarında oldukça yaygın kullanıldı.

2. Nesil MyFord Touch ile grafik arayüzleri eklense de dağınık düğmeler ve geç tepkime süreleri nedeni ile oldukça eleştiri almıştı.

Şimdi yeni nesil Sync 3 ile özellikle 2. nesildeki kötü izlenimi silecek gibi gözüküyor.

Ford Sync 3 Eğlence Sistemi Resim Galerisi

 

Dokunmatik tepkime süreleri hızlandırılmış yeni dokunmatik ekran kullanılmış. Sistemin arkasında 2GB Ram ve Texas Insturements OMAP 5 çift çekirdekli işlemci mevcut.

Yazılım arayüzü tamamen değiştirilmiş. Daha kullanışlı bir arayüze sahip sistemde özellikle navigasyon sistemi daha temiz bir tasarım ve persfektif görünümler yer alıyor.

Belkide sistemin tek eksik yanı yerleşik bir arama motorundan yoksun. Ancak Belki de Ford ileride Google , Bing veya Yelp ile arama özelliği ekleyebilir.

Yeni nesil Sync 3 artık daha fazla 3. parti uygulama destekliyor olacak Zira tanıtımlarda Glympse,Pandora ve Spotify uygulamaları sistemin içinde gösterildi.

Android akıllı telefonlar sisteme bluetooh üzerinden bağlanabilirken iphone’lar için hala usb kablo ile bağlantı yapmak gerekecek.

iPhone kullananlar siri kullanmak için direksiyondaki düğmeye basılı tutup kullanabilecek.

Ford sözcüsü Alan Hall gelecekte Sync’in Apple CarPlay ve Android Auto’yu destekleyeceğini ancak kesin bir tarihin henüz belli olmadığını belirtti.

Screen Shot 2015-06-23 at 12.24.10

Ford Sync 3 ilk olarak 2016 Ford Escape Modellerinde 8 inç ekran ile daha sonra yine 2016 Ford Fiesta’da 6 inç ekran ile gelecek. bunu diğer modeller izleyecek.

Screen Shot 2015-06-23 at 12.20.38

Yeni Ford Sync 3 Eğlence Sistemi Hakkında Bilmeniz Gereken Herşey