Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Ford Kuga Türkiye’de Satışa Sunuldu, 117 Bin TL’den Başlıyor!

Yeni Ford Kuga 2017 Türkiye'de Satışa Sunuldu. 2017 Ford Kuga Fiyat Listesi BURADA! Tüm Özellikleri ve Teknik Detayları Burada!

Yeni Ford Kuga 117 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu!

Yeni Ford Kuga 2017 Satış Fiyatı? Tüm Teknik Özellikleri? 1.5 Dizel Seçeneği! Tüm detayları burada!

2017 Ford Yeni Kuga  Türkiye fiyat listesi belli oldu.117 bin TL fiyat etiketi ile satışa sunulan 2017 Ford Yeni Kuga , artık 1.5 dizel olarak da tercih edilebilecek.

Yeni Ford Kuga 2017 Türkiye'de Satışa Sunuldu, 117 Bin TL

2017 Yeni Ford Kuga, 3 farklı donanım paketinde ülkemiz pazarına 8 farklı renk, 2 farklı döşeme seçeneği ile sunuldu. Motor tipi olarak benzinli cephede 1.5 lt ecoboost 150 ps ve 182 ps, dizel cephede ise 2.0 lt TDCi 180 ps üniteleri ile alınabilen aracın genel olarak donanım seçeneklerine bakalım.

150 ps seçeneği önden çekişli olarak sadece Trend X paketle, 1.5 lt 182 ps versiyonu Trend X, Titanium ve Selective paketleriyle ve dizel motor ise Titanium ve Selective donanım paketleriyle AWD yani akıllı dört tekerden çekiş sistemi ile sunuluyor.

YENİ FORD KUGA 2017

Avrupa’nın en popüler SUV’lerinden birisi olan Kuga’nın yeni modeli, müşterilere daha yüksek teknoloji, rafine ve sportif bir tasarım sunuyor.

Yeni ve sofistike Kuga sürüşü daha basit, daha güvenli, daha keyifli ve daha uygun maliyetli hale getiren teknolojilere sahip olacak. Bunlar arasında Ford’un yeni SYNC 3 iletişim ve eğlence sistemi, inovatif sürüş yardımı teknolojileri, ergonomik ve konforlu bir iç kabin ve yeni 120 PS 1.5 litre TDCi dizel motor sayılabilir.

  • Çarpıcı iç-dış dizayn ve son derece modern bir tasarım.
  • Ödün vermeyen performans ve üstün verimlilik.
  • Etkileyici akıllı özellikler ve teknolojiler.
  • İstemediğiniz kadar pratik, esnek ve yardımcı özellik

 

 

Yeni Ford Kuga 2017 Donanım Özellikleri

Standart olarak yeni Ford Kuga’da 17 inç jantlar ve ona eşlik eden 235/55 lastikler, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, gündüz farları, çift bölgeli otomatik klima, led iç ortam ambiyans aydınlatması özellikleri yer alırken güvenlik kısmında bilindik donanımlara ek olarak çekiş kontrol sistemi, devrilmeyi önleme özelliği, dinamik tork kontrolü, hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteği özellikleri sunuluyor.

Sesinizle kontrol edebileceğiniz teknoloji

Ford SYNC 3; sesli komutlar veya 8” renkli dokunmatik ekran ile telefonunuzu, müziğinizi, navigasyon sistemini kontrol etmenizi ve her zaman bağlantıda kalmanızı sağlıyor.

USB modem ile bağlantı noktaları üzerinden Wi-Fi bağlantısı kullanabilirsiniz. Ford Acil Yardım özelliği bir kaza durumunda 112 Acil Yardım Hattı’nı otomatik olarak arayarak size yardımcı olabilir.

Style, Titanium ve ST-Line olarak 3 farklı donanım paketi ile satışa sunulan Yeni Ford Kuga 2017, benzinli seçeneğinde 180 HP güç ve otomatik vites sunuyor. Diğer seçeneklerde ise sadece 120 HP’lik motor güç seçeneği bulunuyor.

Park yerlerine stressiz girin ve çıkın

Farklı teknolojileri bir arada kullanan Otomatik Park Sistemi, otomatik olarak park etmenin çok ötesinde yeteneklere sahiptir. Park Çıkış Yardımcısı ile park yerinden çıkışınıza da yardımcı olur.

Paralel ve Dikey Park sistemi, arabanızla ilerlerken uygun bir park yeri tespit eder. Ardından aracı otomatik olarak yönlendirir; size sadece (ekrandaki görüntülü, sesli ve basit yönlendirmeleri izleyerek) gaz, vites ve fren sistemini yönetmek kalır.

 

Düşük hızda çarpışmaları önlemek için Ford Kuga sizin yerinize fren yapar

Yeni Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, düşük hızlarda ya da saatte 50 km’nin altında bir hızda seyrederken çarpışmanın önlenmesine yardımcı oluyor. Sensörler önünüzdeki aracın beklenmedik bir biçimde durduğunu saptadığında, sistem otomatik olarak fren uygular.

Dış Tasarımı – Özgüvenin yeni hali

Yeni Kuga’nın dinamik tasarımı sizi ilk görüşte etkisi altına alır. Kaslı gövde yapısı araca tarz katmanın yanı sıra, aracın aerodinamik verimliliğine de katkıda bulunur. Aracın dinamik tasarımını ve çekici tarzını güven dolu imajı destekliyor.

 

İç Tasarım – Zarif ve ince işçilik

 

Yeni Kuga’nın sofistike ve zarif kabini, oldukça geniş bir alan sunar. Sizin ve yolcularınızın içinde zaman geçirmekten keyif alacağı bir alan.

Yeni Ford Kuga 2017 ‘nin Benzersiz Özellikleri

Direksiyonu kavrayın, kontrolü ele alın

Yeni Kuga’nın direksiyonunun arkasına geçtiğinizde tüm sistem, işlev ve teknolojinin kontrolü sizde olacak. Bunların tümü, sürüş deneyiminizi iyileştirmek üzere tasarlanmıştır. Böylece sürüş deneyiminin tadını sonuna kadar çıkarabileceksiniz.

Değişken koşullarda sağlanan güven – Yeni Ford Kuga 2017!

Mevcut akıllı Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi (AWD); ıslak, kuru veya buzlu koşullarda ve değişken arazide ne seviyede yol tutuşu, viraj dengesi ve tepki hassasiyeti gerektiğini belirleyebilir. Teknoloji akıllı olduğu için gereksinimlere bağlı olarak ön veya arka akstan çekiş sağlayabilir. Ayrıca ‘isteğe bağlı tork’ ile sistem, güvenli ve çabasız sürüş deneyimi için olağanüstü kontrol ve yüksek verimlilik sağlar.

Otomatik uyum sağlayan hız kontrol sistemi

Uyumlu Hız Kontrol Teknolojisi ile istediğiniz hızı seçersiniz ve sistem buna bağlı kalır. Araç içindeki RADAR, önünüzde bir aracın varlığını saptadığında aracınızı yavaşlatacak ve önceden belirlenen mesafenin korunmasını sağlayacaktır. Yolunuz açıldığında da sistem seçmiş olduğunuz hıza dönecektir.

Şeridinizde kalmanıza yardımcı olan gelişmiş sistem

Şerit Takip Sistemi, önünüzdeki yolu sürekli izleyen bir kamerayla, yanlışlıkla şeritten çıktığınızı algılayabilir. Şerit Takip Uyarı Sistemi bunun ardından direksiyonu titreterek ve görsel bir uyarı göstererek sizi uyarır. Sistemin uyarısına tepki vermekte gecikirseniz ya da hiç tepki vermezseniz, Şeritte Tutuş Yardımı aracınızı şeridinize güvenle yönlendirmenize yardımcı olur. Çok şeritli (otoyollar gibi) yollar için tasarlanan sistem, saatte 65 km’den düşük hızlarda otomatik olarak devreden çıkar veya manuel olarak kapatılabilir.

 

 

Güncellendi!

2017 Ford Kuga Fiyat Listesi Güncellendi

2017 Ford Kuga Fiyat
KUGA STYLE 5D 1.5 ECOBOOST 180 A/T 117.000,00 TL
KUGA STYLE 5D 1.5 TDCI 120 117.000,00 TL
KUGA STYLE 5D 1.5 TDCI 120 POWERSHIFT 123.500,00 TL
KUGA TITANIUM 5D 1.5 TDCI 120 123.500,00 TL
KUGA TITANIUM 5D 1.5 TDCI 120 POWERSHIFT 141.000,00 TL
KUGA ST-LINE 5D 1.5 TDCI 120 POWERSHIFT 147.500,00 TL
Yeni Ford Kuga 2017!

Yeni Ford Kuga 2017 Opsiyon Fiyat Listesi