Sosyal Medya

Donanım

Yeni Fujifilm Instax Mini 11, daha ince ve otomatik pozlama özelliğiyle

Yeni Fujifilm Instax Mini 11, daha ince ve otomatik pozlama özelliğiyle. Instax Mini 11 fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı hakkında...

FujiFilm Instax Mini 11 modelini duyurdu, anında fotoğraflar için en gelişmiş model

Fazla uğraşmadan harika fotoğraflar için tasarlanmış, yeni Fujifilm Instax Mini 11, şimdi otomatik pozlama özelliği ve selfi modu ile karşımıza çıkacak.

Fujifilm rengarenk Instax Serisini duyurduğundan beri oldukça uzun bir süre geçti. Renkli selfi dostu Mini 9‘un piyasaya sürülmesinin ardından tam 3 yıl geçti.

Şimdi ise Yeni Fujifilm Instax Mini 11 (10’u neden atladıkları belli değil), aynı eğlenceli anlık fotoğrafçılık deneyimini sunuyor, üstelik birkaç önemli gelişmede sunuyor.

Öncelikle bir önceki Mini 9’dan çok daha ince, buda anlık fotoğrafçılar için oldukça güzel bir haber. Buna ilave olarak deklanşör düğmesine basıldığında ortam ışığının seviyesini algılayan ve deklanşör hızını ve flaşı buna göre optimize eden bir otomatik pozlama özelliğine sahip. Böylece ayarlama yapmanıza gerek kalmıyor.

Selfi Modu

Elbette olmazsa olmaz, bir selfi modu var. Burada yakın bir lens ekine ihtiyacınız artık yok. Gövdede kişiselleştirmeye uygun, özel, değiştirilebilir deklanşör düğmeleri olacak. Mini 9’da olduğu gibi pastel renklere sahip bir renk paleti var.

Fujifilm Instax Mini 11 fiyatı ise ise 70 dolar. Mart ayında piyasaya sürüleceğini de söylemekte fayda var.