Sosyal Medya

Samsung

Yeni Galaxy A04, 50 MP kameralı, 5000 mAh bataryalı!

Samsung, oyun, çoklu-görev yürütme ve diğer bütün işlemlerde daha çok hız ve minimum gecikme sunan 8 çekirdekli güçlü işlemcisi, 50 MP’lik ana kamerası ve 5000 mAh’lık bataryası ile beklentileri karşılayan yeni Galaxy A04'ü tanıttı. 

Samsung’dan 50 MP kamerası ve 5000 mAh bataryasıyla yeni Galaxy A04!

Samsung, oyun, çoklu-görev yürütme ve diğer bütün işlemlerde daha çok hız ve minimum gecikme sunan 8 çekirdekli güçlü işlemcisi, 50 MP’lik ana kamerası ve 5000 mAh’lık bataryası ile beklentileri karşılayan yeni Galaxy A04’ü tanıttı. 

Geliştirilmiş kamera özellikleri, geniş 6.5 inç sonsuz V ekranı, 5000 mAh’lık bir tam gün devam edebilen bataryası ve güçlü işlemcisiyle yeni Galaxy A04, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Artırılabilir depolama seçenekleri, yapay zeka (AI) destekli güç tasarrufu ve güvenlik özellikleriyle beklentilerin ötesinde bir mobil deneyim sunan Galaxy A04, ileri teknolojisi ile öne çıkıyor. One UI Core 4 arayüzü ile tema özelleştirme, widget önerme, gizlilik göstergesi, izin paneli, Quick Share gibi özellikler kullanıcılara üstün kişiselleştirme ve güvenlik donanımları sağlıyor.

50 MP’lik yüksek çözünürlüklü kamerası ile en çarpıcı fotoğraflar

Yeni Galaxy A04, gelişmiş 50 MP kamerası ile kullanıcıların en değerli anlarını net ve canlı görünüme sahip fotoğraf ve videolar ile ölümsüzleştiriyor. Doğal arka plan bulanıklaştırma efekti sayesinde portre çekimlerinde üst seviye bir odaklanma sunan cihaz, en ince ayrıntıları dahi yakalayabiliyor. Galaxy A04’ün uçtan uca sonsuz V ekranı (HD+ 720×1600) ise 6,5 inçlik ekran genişliğiyle tam ekran ve üst düzey bir görüntü deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, oyun, fotoğraf ve video çekimi, çoklu görev yönetimi gibi işlemleri basit ve kusursuz bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Galaxy A04’ün 8 çekirdekli yeni işlemcisi, bütün işlemler için daha çok hız ve minimum gecikme sağlarken, birden çok görevi aynı anda kusursuz bir şekilde yerine getirebiliyor. Sesleri eksiksiz ve yüksek seviyede duymayı sağlayan Dolby Atmos ses desteği ise kullanıcıları sahnenin içine çeken sinematik ses kalitesiyle hem oyun oynarken hem de video izlerken gerçekçi bir ses deneyimi yaşatıyor.

5000 mAh’lik güçlü batarya ve 15W Adaptif Hızlı Şarj özelliği

RAM Plus (RAM yükseltme) özelliğine sahip yeni Galaxy A04’ün sanal RAM kapasitesi ihtiyaç durumunda yükseltilebiliyor. Böylece kullanıcılar, uygulamaları daha hızlı başlatabiliyor. Cihazın çoklu görev yürütme performansını anında güçlendirebiliyor. Ayrıca, 1 TB’ a kadar ek depolama alanı sunan microSD kart ile saklamak istedikleri içerikler için daha fazla alan kazanabiliyor. Yeni Galaxy A04’ün uzun ömürlü, yaklaşık bir gün ve ötesinde devam edebilen 5000 mAh’lik güçlü bataryası kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor. 15W Adaptif Hızlı Şarj özelliği ise telefonu hızlıca şarj ederek, zamandan tasarruf etmeyi mümkün kılıyor. Galaxy A04’ün kutusunda, 15W Şarj Adaptörü ve Type-C kablo da yer alıyor.

Samsung’un güvenlik platformu Knox ile kullanıcılar her an güvende

Samsung’un güçlü Knox güvenlik platformu, Galaxy A04’ün ve kullanıcıların güvenliğini maksimum düzeyde tutuyor. Çok katmanlı güvenlik sistemi sayesinde kullanıcıların onayı dışındaki erişimler tespit edilerek, cihazdaki tüm veriler korunuyor. Ayrıca kişisel dosyalar, son kullanım tarihleri ve kullanılabilir dosyalar gibi diğer detayları kayıt altında tutarak, güvenli bir şekilde paylaşılmasını sağlıyor. Yüksek çözünürlükteki fotoğraf ve videoları hızlı ve kolayca paylaşmaya imkan sunan Quick Share özelliği, kişiselleştirilebilen temaları, gizlilik göstergesi ve izin paneli gibi daha güçlü güvenlik donanımları ile kullanıcıların her an güvende ve bağlantıda olması sağlanıyor.

Yeni Galaxy A04, 21 Ekim 2022 tarihinden itibaren Türkiye’de; Siyah, Beyaz ve Bakır renk seçenekleri; 4 GB RAM, 64 ve 128 GB’lık depolama alternatifleriyle kullanıcılara sunulacak. Galaxy A04 ile ilgili daha detaylı bilgi almak için web adresi ziyaret edilebilir.