Sosyal Medya

Donanım

Yeni Galaxy Buds+ Samsung iOS uygulamasında doğrulandı

Yeni Galaxy Buds+ Samsung iOS uygulamasında doğrulandı. Şubat ayında Unpacked 2020 etkinliğinde yeni kulaklıklar duyurulacak.

Samsung’un iOS uygulaması Yeni Galaxy Buds Plus’ı doğruluyor

Samsung’un yeni kulaklıkları 11 Şubat’ta karşımıza çıkacak. Bunun en önemli kanıtı yine şirketin iOS uygulamasında ortaya çıktı. Yeni Galaxy Buds+ fiyatları da ortaya çıktı. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Buds+ artık gerçek;  Samsung Galaxy Buds + uygulaması (CNET aracılığıyla) için bir liste Apple App Store’da önizleme olarak açıldı ve temel olarak güncellenen kulaklıkların varlığını onayladı.

iPhone 7 ve üstü, iOS 10 veya daha yeni sürümleri destekliyor

Ne yazık ki, uygulamanın açıklaması, yalnızca iPhone 7 ve iOS 10 veya daha yeni sürümleri çalıştıran yeni cihazlarla uyumlu olmasından farklı kulakiçi kulaklıklar hakkında fazla bir şey söylemiyor.

Önceki raporlara göre, Galaxy Buds + aktif gürültü azaltılmasından yoksun olacak; ancak mevcut modelin pil ömrünün iki katı olan tek bir şarjla 12 saat çalışabilecek.

Yeni Galaxy Buds+

Teknoloji devinin yeni amiral gemisi telefonları ve diğer yeni cihazlarıyla birlikte kulaklıkları 11 Şubat’taki Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Samsung, bir sonraki amiral gemilerine ve Galaxy Buds + ‘a ek olarak Galaxy Home Mini akıllı hoparlörünü ve Razr rakibi Galaxy Z Flip katlanabilir telefonunu da ortaya çıkarabilir.

evleaks

Apple App Store

CNet