Sosyal Medya

Android

Yeni GM Phoenix 5G Tanıtıldı! Üstelik 16 bin 499 TL Fiyatla!

Yeni GM Phoenix 5G'nin lansman fiyatı 16 bin 499 TL  olarak açıklandı. 31 Ağustos tarihinden kargo verileceği de açıklandı. Lansmana özel GM Phoenix 5G alanlara GM PODS 3 Pro'da Hediye veriliyor. 

 

Yeni GM Phoenix 5G Tanıtıldı! Üstelik 16 bin 499 TL Fiyatla!

 

General Mobile bugün düzenlediği lansman ile akıllı ev aletlerine kadar bir dizi yeni modelin tanıtımını gerçekleştirdi. Lansmanın yıldızı hiç şüphesiz Anka kuşundan esimlenen ve amiral gemisi özellikleri üzerinde barındıran YENİ GM Phoenix 5G modeli oldu. İşte yeni model ile ilgili bazı detaylar…

#gücüserbestbırak mottosu ile tanıtılan yeni modelin özellikle karbon siyahı rengi göz kamaştırıcı.  GM Phoenix 5G’nin arka kapağındaki 3D kavisli cam kaplama yer alıyor. Kavisli ekranıyla geniş ve etkileyici bir ekran deneyimi sunuyor.

Ekran Tarafında ise AMOLED ekran 6.78″” FHD+ Sürprizi!

AMOLED teknolojisine sahip 3D kavisli ekranıyla yeni GM Phoenix 5G,  yüksek renk doğruluğu sunan 6.78″ FHD+ geniş ekrana sahip ve bu sayede her detayı daha net ve daha gerçekçi deneyimleyebileceksiniz. Özellikle mobil oyun severler için 120 Hz desteğinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu model onu sunuyor. Model de ekran gövde oranı yüzde 93.4 olarak dikkat çekiyor.  Kavisli ekranın getirdiği bir avantaj olarak  60°’lik görüş açısı sağladığını da eklemek isterim.

Kendinden Ekran Koruması Geliyor! Schott Xensation 0.55mm !

Özellikle Android tabanlı tüm mobil telefonlarda sevdiğim özelliklerden, cihazın yanında kendi ekran koruması ve gecici de olsa kullanabileceğin bir kılıf çıkıyor olması beni gayet sevindirdi. yeni GM Phoenix 5G’de Schott Xensation 0.55mm güçlendirilmiş cam ile tasarlanmış ve 1 metre düşme testinin kolayca geçildiği vaat ediliyor.

Hem Mobil Fotoğrafçılık için Hemde Oyun Performansı için 120 Hz Ekran

Mobil oyun tarafında yukarıda da belirttiğim gibi 120 Hz ekran yenileme olmazsa olmaz. Yüksek grafik perfomansının yanında  GM Phoenix 5G ile hem uygulamalarda gezinirken hem de oyunlarda akıcı bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.  Üstelik ekran performansına kullanışlı Always ON Display özelliği de eşlik ediyor. Bilgi akışınız bu sayede hiç kesilmesin…

 

 

Yeni GM Phoenix 5G Kamera Özellikleri Onu Bütçe Dostu Amiral Gemisi Yapıyor!

Modelin en güçlü yanlarından birisi de aslında kamera özellikleri arka kapağın tam ortasında bir navigasyon tuşu gibi dizilmiş bir dizi lensler dikkat çekiyor.

 

Sıradışı Perspektiflerin yakalabileceği belirtilen GM Phoenix 5G’deki 200MP AI Matrix sayesinde kendinizi bir fotoğraf sanatçısı gibi hissedeceksiniz bu kesin.

Lansmanda da ifade edilen özellikle standart faz algılamaları %6 sensör kapsama alanı sağlarken, GM Phoenix 5G dört fazlı algılama kullanıyor ve bu sayede %100 sensör kapsama alanı sağlayarak daha hızlı ve daha keskin
netleme sağlıyor.

 

İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 7050 5G kullanılmış!

5G teknolojisinin tüm nimetlerini sağlayacak olan MediaTek Dimensity 7050 6nm teknolojisine sahip ve Hem oyun performansı, hem grafik performansı konusunda endişe etmenize gerek vermeyecek güçte. 16 GB’a varan RAM (8GB Genişletilmiş) güçlü RAM kombinasyonu sayesinde sınırları zorlayan oyun performansı vaat ediyor. En yoğun görevleri sorunsuzca yönetirken aynı anda birden fazla uygulama açabilir ve hızlı geçişler yapabilirsiniz.

Depolama alanı olarak 256GB olarak geliyor ki, bu şu anda oldukça yeterli görünüyor.

 

Yüksek Hız, Düşük Isı için sıvı soğutma!

2900 mm²’lik VC Ventilated Rib teknolojisi, yoğun oyun seansları, uzun video görüşmeleri veya en sevdiğiniz içerikleri izlerken dahi cihazınızın serin kalmasını sağlıyor. GM Phoenix 5G yoğun kullanımlarda bile serin ve konforlu bir kullanım sunuyor.

15 Dakikalık Şarj ile Yüzde 50 Dolum Sağlayacak 66W Hızlı Şarj Desteği!

4700 mAh’lik bataryası onu gün boyu kullanım için ideal kılarken, 66W’lık hızlı şarj desteği ise onu zorunlu hallerde sadece 15 dakikada yüzde 50 şarj seviyelerine getirmenizi sağlıyor.

Elbette güvenli internet için özellikle WiFi 6 Desteği olmazsa olmaz özelliklerinden bir başkasıydı ayrıca Wifi 6 ürünleri de lansmanda tanıtıldı.

Yeni GM Phoenix 5G Fiyatı Belli Oldu!

Yeni GM Phoenix 5G’nin lansman fiyatı 16 bin 499 TL  olarak açıklandı. 31 Ağustos tarihinden kargo verileceği de açıklandı. Lansmana özel GM Phoenix 5G alanlara GM PODS 3 Pro’da Hediye veriliyor.