Sosyal Medya

Android

Yeni Google Duvar Kağıtları Uygulaması Android’i Renklendirecek

Yeni Google Duvar Kağıtları Uygulaması zengin içeriği ile Android Cihazların arka planlarını renklendirecek.

Google’ın yeni Duvar Kağıtları Uygulaması Android cihazlar için harika arka planlar sunuyor.

Yeni Google Duvar Kağıtları Uygulaması zengin içeriği ile Android Cihazların arka planlarını renklendirecek.

Google Play üzerinde bir yüzlerce duvar kağıdı uygulaması mevcut. Ancak Big G‘nin bu konuda daha güzel ve özel çözümü var.

Google arka plan uygulamasını çok daha iyi yapabileceğini düşünüyor. Wallpapers yeni Google duvar kağıtları uygulamasında Manzaralar, Kent, Yaşam, Yazılar ve Dünya‘ya gibi kategorilerde son derece kaliteli arka plan seçenekleri sunuluyor. Koleksiyon oldukça iyi.

Yeni Google Duvar Kağıtları Uygulaması

Canlı duvar kağıtları gibi seçeneklerde mevcut. Android 7.0 kullananlar ise Ana ekran ve Kilit ekranı için ayrı ayrı arka planlar ayarlayabilir.

Android kullanıcıları Google’ın yeni duvar kağıtları uygulamasını indirip deneyebilirsiniz.

Yeni Google Duvar Kağıtları Uygulaması

Google Wallpapers – Google Duvar Kağıtları Uyg.

Birbirinden güzel duvar kağıtları ve ileri düzey özelliklerle ekranınızdan en iyi şekilde yararlanın. Kendi fotoğraflarınızdan bir tanesini, Google Earth koleksiyonundan bir resmi, Google+’dan bir manzara resmini ve diğer seçeneklerden birini belirleyin. Telefonunuzun kendi tarzınızı yansıtması için resimleri istediğiniz sıklıkta değiştirin.

Sürekli zenginleşen bir koleksiyondan yararlanın. Google Earth, Google+ ve diğer iş ortaklarının sunduğu resimlere erişin.
Eğlencenizi ikiye katlayın. Kilit ekranınızda herkese tek bir duvar kağıdı gösterin ve ana ekranınızda kullanacağınız bir tanesini kendinize saklayın. (Android™ 7.0, Nougat ve sonraki sürüm.)
Her güne yenilenerek başlayın. En sevdiğiniz kategoriyi seçin, her gün yeni bir duvar kağıdınız olsun.

 

Google Play on Wallpapers