Sosyal Medya

Donanım

Yeni Intel Core Ultra İşlemcili Acer Swift Go 14 Karşınızda!

Yeni Acer Swift Go 14 dizüstü bilgisayar, Windows 11'de Intel AI Boost ve Copilot ile tamamlanan yapay zeka destekli deneyimler ve yetenekler sunuyor.

Yeni Intel Core Ultra İşlemcili Acer Swift Go 14 Karşınızda!

 

  • Acer, Yeni Intel Core Ultra İşlemcilerle Donatılan Yapay Zekaya Hazır Swift Go 14 Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı
  • Yeni Acer Swift Go 14 dizüstü bilgisayar, Windows 11’de Intel AI Boost ve Copilot ile tamamlanan yapay zeka destekli deneyimler ve yetenekler sunuyor.

 

Acer, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayarda yapay zeka iş yükleri için etkili bilgi işlem yetenekleri sağlayan ve deneyimleri daha sürükleyici bir hale getiren Intel Arc grafik işleme birimi (GPU) ve yeni entegre sinir işleme birimi (NPU) Intel AI Boost özelliklerine sahip Intel® Core™ Ultra işlemcilerden gücünü alan yapay zekaya hazır Acer Swift Go 14’ün (SFG14-72) yeni modellerini tanıttı. Öğrenciler, profesyoneller ve içerik üreticiler, OLED dizüstü bilgisayarda video konferans ve özelleştirme araçları için Swift Go 14’ün Acer PurifiedVoice™ ve Acer PurifiedView™ gibi bir dizi yapay zeka özelliğinden faydalanabiliyor. Windows 11’de yer alan Microsoft Copilot uygulaması dizüstü bilgisayarda görevlerin ve iş akışlarının tamamlanmasını kolaylaştırıyor.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar Genel Müdürü James Lin,

“Yeni Swift Go 14, şık tasarımı ve yüksek çözünürlüklü ekranının ötesine geçerek, çok çeşitli işlevleri ve yaşam tarzlarını destekleyen en son işbirliği teknolojilerini içeren bir paket sunuyor. Intel Core Ultra işlemcilerle donatılan pazardaki ilk cihazlardan biri olan Swift Go 14, gelecekte daha geniş bir Acer cihaz yelpazesinde üretken yapay zeka görevlerine yönelik desteğin genişletilmesinde önemli bir adımı işaret ediyor” dedi.

Intel Core Ultra 7 İşlemciler ile Yeni Nesil Performans

Gücünü yeni Intel Core Ultra 7 155H’ye kadar işlemcilerden alan ve Intel Evo Edition platform dizüstü bilgisayar olarak onaylanan Acer Swift Go 14, gelişmiş performans gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra anında uyanma, hızlı şarj ve 12,5 saate kadar uzatılmış pil ömrü gibi özelliklere de sahip. Intel Ultra Core H Serisi işlemciler ayrıca özel bir yapay zeka motoru olarak görev yapan Intel AI Boost1 ve yerleşik Intel Arc GPU ile donatılmış olarak geliyor ve performans optimizasyonu, oyun veya içerik oluşturma için sürükleyici deneyimler sunuyor ve olağanüstü güç verimliliği ile yapay zeka destekli kaynakların kilidini açıyor. Intel Unison ile Windows 11 PC, tek bir ekranda dosya aktarımı, arama, mesajlaşma ve cihaz yönetimi için sorunsuz bir entegre deneyim oluşturmak üzere Android veya iOS cihazlarla da eşleştirilebiliyor.

En Yeni Yapay Zeka Özellikleriyle İyileştirilmiş Deneyim

Yapay zeka destekli teknolojiler sayesinde Swift Go 14’ün 1440p QHD web kamerası üzerinden yayın yapmak veya video konferans gerçekleştirmek daha iyi sonuç veriyor ve cihaz daha az güç tüketiyor. Acer PurifiedVoice teknolojisi istenmeyen arka plan gürültülerini ortadan kaldırırken Acer PurifiedView arka plan bulanıklaştırma, otomatik çerçeveleme ve bakış düzeltme özellikleriyle ekranda en iyi görüntülerin elde edilmesini sağlıyor. Dizüstü bilgisayarda kamera veya mikrofon kullanımı algılandığında, yeni Acer QuickPanel özelliği kendiliğinden açılarak video konferans çözümlerinin hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırılmasını sağlıyor. Buna ek olarak, yeni Acer AlterView, iki boyutlu (2D) görüntüleri birden fazla açıdan görüntülenebilen üç boyutlu (3D) efektlere sahip animasyonlu duvar kağıtlarına dönüştürmek için yapay zeka tarafından oluşturulan derinlik haritalarını kullanıyor.

Windows’da yer alan Copilot uygulaması çalışma, oluşturma ve oyun oynama süreçlerine yardımcı olmak için yapay zekanın gücünden yararlanıyor. Görevleri hızlandırmak, sorunları azaltmak ve zamandan tasarruf etmek için tasarlanan Copilot, kişiselleştirilmiş yanıtlar, yeni fikirler ve görev yardımı da sağlayabiliyor. Copilot ayrıca Paint, Ekran Alıntısı Aracı, Fotoğraflar ve benzeri uygulamalarda sunulan diğer heyecan verici yapay zeka özelliklerinin yanı sıra bir web sayfasının özetlenmesine, e-posta oluşturulmasına, bilgisayar ayarlarının değiştirilmesine veya bir görüntü oluşturulmasına yardımcı olabiliyor.

Klavyede yer alan AcerSense tuşuna bir defa basılarak kolayca açılabilen AcerSense uygulaması ile dizüstü bilgisayar performansı, bakım ve kişiselleştirme deneyimleri sorunsuz bir şekilde yönetilebiliyor ve Acer AI Zone sekmesi ile cihazın yapay zeka özellikleri kolayca konumlandırılarak güncellemeler alınabiliyor. Swift Go 14, iki adet USB Type-C, bir adet HDMI 2.1 ve bir adet MicroSD kart yuvası gibi temel bağlantı noktalarının yanı sıra kablosuz ağ bağlantısı için Intel Wi-Fi 6E kablosuz ağ ve yüksek kaliteli ses bağlantısı için Intel Bluetooth LE Audio teknolojilerini içeriyor.

Çarpıcı Hafif Tasarım ve OLED Ekran

Şık, hafif ve güçlü Acer Swift Go, sürekli hareket halinde olan ve cihazlarında çok yönlülük arayan dinamik kullanıcılar için ideal bir dizüstü bilgisayar olarak öne çıkıyor. 1,32 kg ağırlığında ve 14,9 mm inceliğindeki alüminyum kasası çantada veya elde taşımayı kolaylaştırıyor. Okyanusa bağlı geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ve önceki nesillere kıyasla yüzde 44 daha fazla alan sağlayan çevre dostu OceanGlass™ dokunmatik yüzey, kullanıcıların daha geniş bir kaydırma alanının keyfini çıkarmasını sağlıyor.

Kullanıcılar 14 inç dizüstü bilgisayarda film izlerken veya proje oluştururken yüzde 100 DCI-P3, VESA Display HDR™ True Black 500 sertifikası ve 90 Hz yenileme hızına sahip 2,8K çözünürlüğe (2880×1800) kadar OLED panel1 ekran seçenekleriyle canlı görüntüler ve renkler elde ediyor. OLED dizüstü bilgisayar, gezinirken veya çalışırken dokunmayı ve kaydırmayı tercih edenler için dokunmatik ekran özelliklerine sahip bir WUXGA (1920×1200) ekran seçeneği de sunuyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer Swift Go 14 (SFG14-72) EMEA bölgesinde Aralık ayından itibaren 1.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kesin özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.acer.com adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.