Sosyal Medya

iPhone

Yeni iPhone 6S Görüntüleri Sızdırıldı!

İşte iPhone 6s'in ön panel görüntüleri. Çin'den yayınlanan ve iPhone 6s modeline ait olduğu iddia edilen ön panel görüntüleri, yeni iPhone 6s'in özellikleri hakkında bilgi veriyor.

İşte iPhone 6s’in ön panel görüntüleri. Çin’den yayınlanan ve iPhone 6s modeline ait olduğu iddia edilen ön panel görüntüleri, yeni iPhone 6s’in özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Apple’ın bu yıl yeni iPhone modeli olarak lanse edeceği ve ismine kuvvetle muhtemel iPhone 6s ve iPhone 6s Plus denileceği modeller, büyük merakla bekleniyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modeli ile ilgili ise yeni sızıntı görseller gelmeye devam ediyor. Son olarak ise Çin’den, iPhone 6s ekran görüntüleri sızdırıldı.

iPhone 6s’in Ön Panel Görüntüleri Sızdırıldı!

Çinli GeekBar isimli firma tarafından sızdırılan görsellerin, iPhone 6s prototiplerine ait ön panellerini yansıttığı iddia ediliyor. Daha önceki sızıntı iPhone 6s ekran görüntüleri ile örtüşen söz konusu yeni görsellerden ise, yeni Force Touch sistemi ile ilgili çıkarımlar yapmak mümkün olmuş.

news_3-iphone-6s-ekran-goruntuleri-sizdirildi-2015-sdn-net

iPhone 6s Force Touch özelliği ile gelebilir!

Bilindiği gibi Apple’ın son olarak Yeni MacBook ürününün izleyicisinde kullandığı ve basınca duyarlı olarak farklı işlevler yerine getiren teknolojisi Force Touch sistemi, iPhone 6s ile birlikte gelebilir iddiaları, bu görsellerle desteklendi. Zira söz konusu sızıntı iPhone 6s ekran görüntülerinden çıkarımla, yeni iPhone 6s modelinin 7,1 mm kalınlığına sahip olacağı düşünülüyor. Bu 7,1 mm’lik kalınlık, 6,9 mm olan iPhone 6 modelinden daha kalın olduğu anlamına geliyor.

news_1-iphone-6s-ekran-goruntuleri-sizdirildi-2015-sdn-net

Apple’ın bu denli küçük bir kalınlık artışına gitmiş olma ihtimalinin ise Force Touch sistemi için olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca batarya konusunda da iyileştirme yapmak adına, yine bu kalınlık artışı yaşanmış olabilir.

news_2-iphone-6s-ekran-goruntuleri-sizdirildi-2015-sdn-net

Her geçen gün merakla beklenen iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin resmi tanıtımına yaklaşırken, yeni sızıntılar ivme kazanacaktır.