Sosyal Medya

MacOS

TouchBar’lı Yeni MacBook Pro’da Pil Sorunları Ortaya Çıktı

Yeni MacBook Pro Pil sorunları ortaya çıktı! 10 saatlik vaat edilen pil 3 saat gibi görünüyor, Sorun yoksa Radeon Ekran Kartından mı? DETAY

Yeni MacBook Pro’da Pil Sorunları ortaya çıktı! Apple kandırıyor mu?

Yeni MacBook Pro Pil Sorunları! Kullanıcılar ciddi şikayet ediyor! 10 saatlik süreye ne oldu?

Bazı TouchBar’lı yeni MacBook Pro sahipleri, şirketin web sitesinde vaat ettiği batarya süresi başka bir deyişle kullanım sürelerini yakalayamadıklarından şikayetçi oldu.

Apple’s support community ve Reddit kullanıcılarının bulunduğu bu platformlarda benzer şikayet kayıtları almış başını gitmiş durumda. Burada yer alan şikayetlerde müşterilerin cihazı satın aldıklarında reklamı yapılan on saatlik pil süresinin yarısına bile ulaşamadıkları iddia ediliyor.

Şikayetlerde;

Yeni 15 “MacBook Pro’yu dokunmatik çubukla aldım. Pil ömrü korkunç! Safari’de 6 sekme açık ve % 95 batarya varken bile ancak 3 saat pil ömrü kalıyor.

ifadeleri yer alıyor.

screen-shot-2016-11-20-at-11-55-58-am

Yeni MacBook Pro Pil Sorunları, kullanıcılarını üzdü!

Normal de basit kullanımda bile 10 saat gibi bir kullanım bekleyen kullanıcılar 3 saat gibi bir kullanım ömrü ile büyük bir hayal kırıklığına uğramış oldular.

Şu anda, konunun donanımla mı? yoksa yazılımla mı? alakalı olduğu belli değil.

Bazı teknoloji meraklıları, pil ömründeki azalmanın Radeon grafik yongasıyla ilgili bir sorunun sonucu olduğunu düşünüyor.!

Apple’ın şu anda bu raporları araştırdığına inanılıyor, ancak bu bazı müşterilerin birebir değişim veya tam para iadesi için iade talep etmesini durdurmadı.

Umarım, çok uzak olmayan bir gelecekte bu konuda bir açıklama yapılır?

2016 MacBook Pro 15 on Apple Support