Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Mercedes Maybach EQS SUV Şangay’da Tanıtıldı!

Mercedes-Benz "Wellcome to Beyond" mottosuyla yeni Yeni Mercedes Maybach EQS SUV'i Şangay'da tanıttı. Türkiye saati ile 15:00'de gerçekleştirilen yeni elektrikli SUV'nin görselleri de ortaya çıktı.

Yeni Mercedes Maybach EQS SUV Şangay’da Tanıtıldı

Mercedes-Benz “Wellcome to Beyond” mottosuyla yeni Yeni Mercedes Maybach EQS SUV’i Şangay’da tanıttı. Türkiye saati ile 15:00’de gerçekleştirilen yeni elektrikli SUV’nin görselleri de ortaya çıktı.

Otomobilde lüks deneyiminin efsanevi markası Maybach, ilk tamamen elektrikli modeli Mercedes-Maybach EQS 680 SUV’u (Tahmini değerler; bileşik güç tüketimi: 24,4-22,5 kWh/100 km; CO2 emisyonu:0 g/km).

Mercedes-Maybach EQS SUV: Efsanevi markanın tamamen elektrikli ilk modelinin prömiyeri

Çin’de düzenlenen Auto Shanghai fuarında otomobil severlerin katılımıyla düzenlenen dünya prömiyeri, dijital olarak da 17 Nisan 2023 Pazartesi günü TSİ 15:00’te Mercedes-Benz medya sitesinde ilham verici bir filmle gerçekleşti.

 

Elektrikli mobilite çağında mükemmeliyeti yeniden tanımlayan Mercedes-Maybach EQS SUV, en üst seviye elektrikli sürüş deneyimini Maybach’e özgü atmosferle birlikte sunuyor.

Mercedes-Maybach EQS SUV: Efsanevi markanın ilk tamamen elektrikli modelinin prömiyeri

  • -Elektromobilite çağında otomotivde mükemmelliği yeniden tanımlamak
  • -Arkada koza etkisi ile maksimum lüks ve konfor
  • -Mercedes-Benz ailesinde sürdürülebilir şekilde işlenmiş deriye sahip ilk model
  • -MAYBACH sürüş programı ve maksimum gürültü konforu ile olağanüstü sürüş deneyimi

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV ile (geçici rakamlar: kombine güç tüketim: 24,4-22,5 kWh/100 km; CO2 emisyonları: 0 g/km) efsanevi marka ilk tamamen elektrikli seri modelini sunuyor. Mercedes-EQ’nun EQS SUV’unun teknolojisine dayanıyor ve onu şu özelliklerle birleştiriyor.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV (vorläufige Werte: Stromverbrauch kombiniert: 24,4 22,5 kWh/100 km; CO2-Emissionen: 0 g/km)

Karl Maybach’ın “İyi olan aynı zamanda güzel de olmalıdır” düsturuna uygun olarak Maybach’ın Kaputun üzerinde dik duran Mercedes yıldızı ve çarpıcı siyah ön paneliyle özel dış tasarım Elektromobilite çağına özgü Maybach radyatör ızgarası, kusursuz bir görünüm sağlıyor.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV (vorläufige Werte: Stromverbrauch kombiniert: 24,4 22,5 kWh/100 km; CO2-Emissionen: 0 g/km)

Maybach’ın İsteğe bağlı iki tonlu boya da markanın tipik bir özelliğidir. Enfes malzemeler, mükemmel işçilik sayesinde ve ayrıcalıklı detaylara sahip geniş iç mekan, koza etkisi ile bütünsel bir konfor deneyimi sunuyor.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV (vorläufige Werte: Stromverbrauch kombiniert: 24,4 22,5 kWh/100 km; CO2-Emissionen: 0 g/km)