Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Yeni nesil TeSys Giga serisini dijital inovasyonla güçlendirildi!

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde global lider olan Schneider Electric yaptığı açıklamayla yeni nesil TeSys Giga Serisi motor yolvericilerini piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Schneider Electric yeni nesil TeSys Giga serisi motor yolverme ürünlerini dijital inovasyonla güçlendirdi

  • Boyutun %40 azaltıldığı modüler tasarım
  • Otomatik teşhis göstergeleri ve ömür sonu göstergeleri sayesinde maksimum esneklik ve çalışma süresi;
  • Ekipman güvenilirliği ve sağlamlığında iyileşme

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde global lider olan Schneider Electric yaptığı açıklamayla yeni nesil TeSys Giga Serisi motor yolvericilerini piyasaya sürüleceğini duyurdu.

TeSys Giga serisi; pano üreticileri, proje ofisleri, sistem entegratörleri, tesis müdürleri ve makine üreticilerine (OEM) daha sade, daha sürdürülebilir, yüksek performanslı ve güvenli müşteri deneyimi sağlamak amacıyla en yeni akıllı dijital inovasyonlarla yeniden tasarlanarak güvenilirlik ve yüksek elektriksel ömür sunuyor.

56 farklı patente sahip TeSys Giga Serisi motor yolvericileri; proses makineleri, su ve atık su, metal, mineral ve madenciliğin yanı sıra çeşitli üretim ve proses endüstrilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Mühendislik süresini ve karmaşıklığını azaltırken, bir dizi benzersiz fayda ve özellik sayesinde makine güvenilirliğini iyileştiriyor, bakım maliyetlerini düşürüyor ve duruş sürelerini azaltıyor:

  • Modüler tasarım: Benzersiz tasarımı sayesinde yedek parçaların kolay değiştirilmesini sağlayarak güvenilirlik ve sağlamlığı %90’a kadar iyileştirir, entegrasyon ve devreye alma süresini %50’ye kadar hızlandırır.
  • Daha küçük ayak izi: Boyutu %40’a azaltan kompakt tasarımı sayesinde minimum kurulum alanına ihtiyaç duyuyor.
  • Otomatik teşhis: Kontakt aşınma teşhisi ve bobin düşük/aşırı gerilim algılaması sayesinde öngörücü bakım gerçekleştirilebilir. Benzersiz hesaplama yöntemi sayesinde aşınma düzeyi göstergesi, bobin düşük/aşırı gerilim göstergesi, dahili arıza göstergesi ve kontaktör açık ve kapalı durum göstergesi kullanılarak daha hassas durum bilgisi sağlanır, duruş süreleri önemli düzeyde azaltılır ve tesis operasyonu optimize edilir. Bu özellik esnekliği ve çalışma süresini en üst düzeye çıkararak verimli tesis operasyonu sağlar.
  • Tam ölçekli koruma: Aşırı yük koruması, toprak hatası koruması ve faz dengesizliği koruması ile güvenli müşteri deneyimi sağlar.
  • QR kodları: Müşteri deneyimini iyileştiren teknik dokümanlar, teknik videolar, kılavuzların yanı sıra ürün orijinalliği kontrolü sağlayan seri numara sunar.
  • Son derece güvenilir ve zorlu ortamlara hazırdır: Gelişmiş yardımcı kontaklar (17V,1mA,10-8sayesinde zorlu ortamlarda daha iyi güvenlik sağlanır ve yoğun PLC girişli uygulamalara uyum sağlanır.

Schneider Electric Güç Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nadege Petit şöyle konuştu:

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan çığır açıcı dijital inovasyonlar sunmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. Günümüzün hızla değişen dünyasında sektörlere kritik operasyonların güvenliği ve güvenilirliği üzerinde tam kontrol sunmak ve arızaların hızla tespit edilip çözülmesini sağlamak önemli. Dahası, güvenli, güvenilir ve birlikte çalışabilir çözümlere sahip uyumlu ve optimum bir üretim süreci sağlamak istiyoruz. Makine üreticileri ve pano üreticilerinin artık daha hızlı makine entegrasyonu ve sistem entegratörleriyle verimliliği en üst düzeye çıkarabiliyor olması ve daha çözüm odaklı hizmetlerden yararlanabiliyor olmasından mutluyuz.”