Sosyal Medya

Donanım

Yeni NIKON Z 6II artık TÜRKİYE’de! Çift Kart Yuvalı, İki Kat Güçlü!

Yeni NIKON Z 6II artık TÜRKİYE'de! Çift Kart Yuvalı, İki Kat Güçlü. Z 6II, videoyu ProRes RAW® olarak dışa aktarmak için uyumlu bir ATOMOS...

YENİ NIKON Z 6II ARTIK TÜRKİYE’DE

Fikirlerinizle hemen işe koyulun. Sezgilerinizin peşinden gidin. Bir sonraki projeniz ne gerektirirse gerektirsin, çok yönlü Z 6II tam çerçeveli aynasız fotoğraf makinesi, size daha hızlı, daha keskin ve daha akıcı görüntüler oluşturma olanağı sunar. İster fotoğraflarda, isterse videolarda kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için mükemmel fırsatı yakalayın.

ÇOK DAHA HIZLI

Ultra geniş Karma AF sistemi, konuya nokta atışı çekim olanağı sunar. Tam otomatik netleme ve otomatik pozlama özellikleriyle tam çözünürlükte 14 fps’ye kadar çekim yapabilirsiniz. Hız önemli olduğunda (her zaman olduğu gibi) başkalarının kaçırabileceği çekimleri yakalayacaksınız.

İKİ KAT GÜÇLÜ

Işıkla ne yaparsanız yapın, daha hızlı ve daha akıcı yapın. Çift EXPEED işlemci, AF’den arabellek kapasitesine kadar her şey için elinizin altındaki gücü ikiye katlar. İster film, isterseniz fotoğraf çekiyor olun performans son derece sorunsuzdur.

HIZLI BİR İŞ AKIŞI İÇİN ÇİFT KART YUVASI

Elinizin altındaki iki hafıza kartı yuvası sayesinde her iş akışına uyum sağlayabilecek yeriniz var. Durağan görüntüleri filmlerden veya RAW görüntüleri JPEG görüntülerden ayırın. Dosyaları kartlar arasında kopyalayın. Yuvaları kapasite aşımı ve yedekleme için yapılandırın. UHS-II SD kartlarını bir yuvada ve XQD kartlarını veya en yeni ultra hızlı CFexpress kartlarını diğer yuvada kullanabilirsiniz.

Yeni Nikon Z 6II

HDMI ÜZERİNDEN RAW

Gönderide maksimum kontrol. Daha yüksek aktarım hızları. Z 6II, videoyu ProRes RAW® olarak dışa aktarmak için uyumlu bir ATOMOS harici kayıt cihazına bağlanmanıza izin verir, ki bu da fotoğraf makinesinin tam çerçeveli sensöründen gelen tüm verileri daha küçük dosyalarda korur.

Yeni Nikon Z 6II

10 BİTLİK HDMI ÇIKIŞI

Renk derecelendirme sırasında daha fazla esneklik kazanın. 10 bitlik derinlik gibi yüksek bir değerde video kaydı yaparken standart 8 bitlik kayıtta olduğundan milyarlarca daha fazla renk elde edilir. Yeni Nikon Z 6II ile 10 bitlik çıktıyı doğrudan HDMI aracılığıyla harici bir kayıt cihazına kaydedebilirsiniz.