TeknoTalk

OnePlus, Yeni OnePlus 6’nın Beklenen Bazı Özelliklerini Doğruladı

Yeni OnePlus 6 Hangi Özelliklere Sahip Olacak? Şimdilik 256GB seçeneği garanti!

Yeni OnePlus 6 için 256GB Seçeneği ve Bazı Önemli Özellikler Doğrulandı.

OnePlus yeni gelecek modeli OnePlus 6‘nın bazı önemli özelliklerini onayladı. 256GB dahili depolama seçeneğini onaylanan özelliklerden…

Şirketin CEO’su Pete Lau, OnePlus 6’nın sahip olacağı özellik söylentilerinden bazılarını doğruladı. Hemen hemen tüm 2018 model premier akıllı telefonların kullandığı Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisi, ve 8GB’a kadar beklenen RAM opsiyonları ama en önemlisi 256GB dahili depolama alanı özelliği doğrulanan “Premier Akıllı Telefon” özelliklerinden.

Apple ve Samsung gibi devler arasına gelecek yeni kapasite ile en azından daha küçük rakipleri arasında ciddi fark yaratacak cinsten.

Daha önceki OnePlus 6 söylentilerde çentikli ekran, 6.3 inç, 2,280 x 1,080 ekran, 20 ve 16 megapiksellik arka kameralar  ve 20 Megapiksellik selfi kamerası yönündeydi.

Daha fazlası için beklemek zorundayız ancak fazla beklemeyebiliriz. Şirket henüz etkinlik tarihini açıklamamış olsa da yeni tanıtım videoları yakında yayınlanır.

Peki OnePlus 6 Fiyatı nasıl olacak?

Esas konu maliyeti. şirketin yeni çıkan her modeli bir öncekinden daha pahalı oldu. Bu yüzden OnePlus 6’nın biraz daha pahalı olması bizi şaşırtmaz.

 

 

Exit mobile version