Sosyal Medya

Donanım

Yeni Soundcore Kulaklıklarla Tanışmaya Hazır Olun!

Anker, Soundcore kategori markasıyla ses kalitesinde beklentileri aşmaya devam ediyor.  Şimdi de yeni kulaklık modelleri Soundcore Q10i ve Life P2i, satış rekorları kırarak efsaneleşen ürünlerden Soundcore Q10 ve R100’ün güncellenmiş versiyonları olarak piyasaya sunuyor.

Kesintisiz ve Kusursuz Ses Deneyimi Vadeden

Yeni Soundcore Kulaklıklarla Tanışmaya Hazır Olun

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Soundcore kategori markasıyla ses kalitesinde beklentileri aşmaya devam ediyor.  Şimdi de yeni kulaklık modelleri Soundcore Q10i ve Life P2i, satış rekorları kırarak efsaneleşen ürünlerden Soundcore Q10 ve R100’ün güncellenmiş versiyonları olarak piyasaya sunuyor. 40 saatlik çalma süresiyle ve yüksek ses kalitesiyle piyasaya sunulan bir diğer ürün olan Soundcore Life Q20+ da ezberleri bozmaya hazırlanan bir diğer yeni ürün olarak dikkat çekiyor. 

Akıllı teknolojileriyle yol gösteren ve eğlenceyi artırmayı başaran Anker, Soundcore kalitesiyle ürettiği ses sistemleriyle bulunduğu her yeri güzelleştiriyor. Bugünlerde en çok karşılaştığımız sıkıntılardan biri olan ses kalitesi konusuna da akıllı çözümler sunan Anker, Soundcore ürünleriyle Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses kalitesi deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor. Birbirinden farklı özellikleri ve her bütçeye uygun modelleriyle Soundcore ürünleri, geniş yelpazede ürün çeşitliliğiyle kullanıcılarla buluşuyor. Şimdi de kulak üstü kulaklıklarda ezberleri bozacak yeni ürünler Soundcore Life Q20+ ve Soundcore Life Q10i ile birlikte kulak içi kulaklık Soundcore Life P2i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık  satışa çıkıyor.

Daha iyi bir deneyim için: Soundcore Life Q20+

Anker’in kusursuz bir dinleme deneyimi sunduğu Soundcore kulaklıkları, farklı model ve özellikleriyle kullanıcılarının bir kulaklıktan bekleyeceği her şeyi onlara sunuyor. Soundcore Life Q20+ da yüksek çözünürlüklü ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen sesi, Hibrit Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, ergonomik kulak yastığı ve kafa bandı gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.  40 saatlik uzun çalma süresi ve 5 dakikada 4 saatlik çalma süresi sunan hızlı şarj özelliğiyle kullanım süresini de uzatmayı başaran Anker, çoklu bağlantı özelliği, NFC hızlı eşleştirme ve şeffaf mod gibi üstün özellikleriyle kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.

Katlanabilir tasarım, yüksek çözünürlük: Soundcore Life Q10i

Anker’in dünyaca ünlü güç yönetim teknolojisi ve düşük güç tüketen Bluetooth çipi sayesinde Soundcore Life Q10i, 60 saate varan çalma süresi sunuyor. Her gün 2 saat çalma süresiyle tam bir kulaklık tam 1 ay kullanım imkanı veren kulaklık, katlanabilir tasarımı sayesinde de kolayca saklanıp her yere götürülebiliyor. En zengin dinleme deneyimini sunmak için 40 kHz değerine kadar ses veren cihaz,  40 mm geniş titanyum sürücüleri ve BassUp teknolojisi sayesinde de bas çıkışını iki kat daha yüksek sunabiliyor. Soundcore uygulaması üzerinden de kişiselleştirilebilen ses ayarı yapılabilmesine olanak tanıyan kulaklık, kullanıcılar rahatlığın ve uyumluluğun tadını çıkarabilsin diye pil sıkıntısına da çözüm getirerek 5 dakika şarj ile 5 saatlik bir çalma süresi vadediyor.

Kusursuz bağlantının yeni adresi: Soundcore Life P2i

Kulak içi kulaklıklarda beklentileri aşan yeni kulaklık Soundcore Life P2i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık, istenmeyen gürültüyü azaltan teknolojisi ve Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde daha iyi bir ses deneyimi sunarak kusursuz çağrı ve kesintisiz bağlantı sunuyor. Bas Modu ve Podcast Modu’ndan oluşan Çift EQ Modu sayesinde istenilen formatta ses sunan kulaklık; tek bir şarjla 8 saatlik, kompakt kasa ile 28 saatlik çalma süresi keyfi yaşatıyor. Ayrıca hızlı şarjı da destekleyen model, 10 dakika boyunca şarj edildiğinde 1 saatlik kullanım sağlıyor.