Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Yeni Twitter Tasarımından Eski Twitter Tasarımına Nasıl Dönülür?

Twitter Web Tasarımını Değiştirdi, Şimdi bu soru soruluyor? Yeni Twitter Tasarımından Eski Twitter Tasarımına Nasıl Dönülür?

Twitter Masaüstü Uygulamasında Tasarım Değişti? Şimdi bu soru soruluyor! Yeni Twitter Tasarımından Eski Twitter Tasarımına Nasıl Dönülür?

Facebook Twitter’ın web tasarımını kendine benzetince olanlar oldu. eleştiriler bir bir geliyor. Kullanıcılar yeni tasarımın Facebook’a benzemesinden şikayetçi. Peki eskisine nasıl dönülür? Bunun bir yolu var mı?

İşte yeni Twitter’dan eski Twitter’a geçmenin yöntemi…

Twitter geçtiğimiz hafta sessiz sedasız masaüstü yani web tasarımında büyük bir tasarım değişikliğine gitti. Yeni tasarım bazı kullanıcıları memnun etti ancak memnun olmayanların sayısı da hiç az değil.

Yeni Twitter Tasarımından Eski Twitter Tasarımına Nasıl Dönülür?

Eski tasarımı özleyenler için çözüm var. Ücretsiz Eklenti!

İnternet tarayıcıları Chrome ve Firefox için geliştirilen GoodTwitter adlı eklentiyi yüklemeniz durumunda eski tasarımı kullanabilirsiniz. Google’ın web tarayıcısı Chrome ve Mozilla’nın web mağazalarından; eklenti mağazalarından diyelim; GoodTwitter eklentisini arayarak indireceğiniz açık kaynak kodlu eklenti. Sizin eski dönüş ile ilgili tüm sorunlarınızı çözecek.

Kısa sürece 100 binden fazla kullanıcı indirdi bile.

GoodTwitter eklentisine Firefox kullanıcıları;

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/goodtwitter adresinden ulaşabilirsiniz.

Chrome kullanıcılar ise;

https://chrome.google.com/webstore/detail/goodtwitter/jbanhionoclikdjnjlcmefiofgjimgca

adresinden erişebilir.