Sosyal Medya

Android

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Geliyor, Özellikleri ve Fiyatı Ne Olacak?

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Geliyor, Özellikleri ve Fiyatı Ne Olacak? Bütçe Dostu Akıllı Telefon arayanlar için yeni alternatif

Xiaomi yeni Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Modelinin Görsellerini Paylaştı

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Özellikleri Neler? Bütçe Dostu Amiral gemisi özellikli akıllı telefon arayanlar için yeni alternatif geliyor.

Xiaomi Perşembe günü Çin’de Redmi 5 ve Redmi 5 Plus akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor ve ürün yönetimi direktörü Donovan Sung yeni modellerin fotoğraflarını bir tweet üzerinden gösterdi.

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus’ın fiyat ve teknik özellikleri konusunda herhangi bir ayrıntı paylaşılmış değil ancak; her iki modelinde bu yıl piyasaya çıkmış amiral gemisi telefon özelliklerine sahip olacağı, 18:9 ekran ve neredeyse çerçevesiz denen ince çerçevelere sahip olduğu görsellerden anlaşılabiliyor.

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Özellikleri Neler?

Samsung Galaxy S8, iPhone 8 gibi amiral gemisi telefonlardan belirgin farkı kesinlikle bu cihazlardan çok daha uygun bütçeli – ucuz olması. Redmi Serisi Xiaomi için şirketin amiral gemisi ürünleri arasında yer almasa da özellikle Hindistan pazarında oldukça ilgi görüyor.

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Özellikleri Neler?

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Geliyor, Özellikleri ve Fiyatı Ne Olacak?

Öyle ki Hindistan’da Xiaomi’nin en önemli telefon markası sırasında bir numaraya yükselmesinde en önemli faktör oldu. 150 dolarlık Redmi 4 ve Redmi Note 4 halen ülkedeki en popüler iki model. Samsung’un elinde liderliği bu sayede aldığını belirtmek gerek.

Yeni Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Özellikleri Neler?

Redmi 5’in ne kadarına mal olacağını bilmiyoruz, ancak Redmi 4 fiyatlandırması Hindistan’da 6,999 rupi ya da 108 dolardan başlıyor.

Xiaomi başarılı perakende satış stratejisini devam ettirip oldukça uygun fiyatlarlar amiral gemisi özellikleri sunmaya devam edebilirse, özellikle Hindistan’daki başarısını daha da perçinleyebilir. 7 Aralık’ta Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus’ı resmen tanıtacak.

TheVerge