Sosyal Medya

Donanım

Yeni yılda sevdiklerinizi her bütçeye uygun Anker ürünleriyle mutlu edin

Anker,yeni bir yıla girerken sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı kampanyalarla pek çok hediye seçeneği sunuyor. Hoparlörden kulaklığa, şarj cihazından powerbank ve kablosuz süpürgelere kadar yenilikçi Anker ürünleriyle siz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yeni yılda sevdiklerinizi her bütçeye uygun Anker ürünleriyle mutlu edin

 

Gelişmiş teknolojilerle müşterilerinin yaşamlarının her anına konfor ve değer katan Anker,
yeni bir yıla girerken sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı kampanyalarla pek çok hediye seçeneği sunuyor. Hoparlörden kulaklığa, şarj cihazından powerbank ve kablosuz süpürgelere kadar yenilikçi Anker ürünleriyle siz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 

Yeni yıl pek çok kişi için hayatın en keyifli dönemlerinden biri. Umut ve sevincin ön planda olduğu bu özel günlerde, güzel bir hediye alarak sevdiklerini mutlu etmek isteyenler aylar öncesinden bütçelerine uygun hediye arayışına girmeye başlıyor. Çoğu kişi de şartlarını zorlayarak hediye vermeyi düşündüğü kişinin neye ihtiyacı varsa onu almak için elinden geleni yapıyor. İçinde bulunduğumuz bilişim çağında insanın hayatını kolaylaştıran her kategoriden teknolojik cihaz, hediye arayışında olanların ilk sırasında yer alıyor. Yeni ve gelişmiş teknolojilerle müşterilerinin yaşamlarının her anına konfor ve değer katan Anker, bu yılbaşında da sürpriz indirim ve kampanyalarla her bütçeye uygun, birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Müzik tutkunları için ideal hediye

Siz de Anker teknolojisine güvenerek sevdiklerinize en güzel hediyeyi seçebilir, hoparlörden kulaklığa, şarj cihazından powerbank ve süpürgeye kadar pek çok ürünle sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırabilirsiniz.

Anker’in kusursuz kaliteye sahip ses sistemleri ile geliştirdiği, Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu son teknoloji kulaklık ve hoparlörlerinden biri, müzik tutkunları için ideal hediye alternatiflerinden.

20W yoğun sesle taşınabilir bir parti oluşturmak için BassUp™ teknolojisi kullanan Soundcore Flare 2 20W Bluetooth Hoparlör ya da dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600, yıl boyunca modunu en üst seviyede tutmaları için keyifli birer hediye seçeneği olarak öne çıkabilir.

 

Sevdikleriniz kendilerini müziğin kusursuz ritmine bıraksın

Anker’in üst düzey performans ve yenilikçi özelliklere sahip Soundcore kulaklıkları yeni yılda arkadaşlarını, dostlarını sevindirmek isteyenleri bekliyor.

Soundcore Life Note 3i TWS Bluetooth 5.2 kulak içi kulaklıklar, 10 mm sürücüler aracılığıyla zengin ve güçlü bas sağlarken, 9 saat kesintisiz dinleme özelliği sunuyor. Soundcore Liberty 4 NC Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık, yüzde 98.5’e kadar gürültüyü iptal eden yenilikçi gürültü izolasyon odasına sahip iken Anker Soundcore Space Q45 kafaüstü Bluetooth Kulaklık ise uyarlanır gürültü engelleme sistemi ile kişinin bulunduğu yere uygun seviyeyi otomatik olarak belirliyor. Tüm bu kulaklıklar vücutla uyumlu bir deneyim sunması için zarif tasarım, ergonomik yapı ve konfor artırıcı ayrıntıları sevdikleriniz için bir araya getiriyor.

Şarj aletleri farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor

Yeni yılda değer verdikleri kişilerle kesintisiz iletişim kurmak isteyenler, dünyanın 1 numaralı şarj markası Anker’in yeni nesil şarj cihazları 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W) veya 323 Şarj Cihazı 33W’den birini hediye olarak düşünebilir. Anker 737, üç cihazı aynı anda şarj edebilmeyi mümkün kılarken, telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve kulak içi kulaklık dahil olmak üzere 1000’den fazla en popüler mobil cihazla çalışacak şekilde tasarlandı. Anker 323 Şarj Cihazı 33W ise orijinal bir şarj cihazına göre telefonları, tabletleri ve daha fazlasını 3 kat daha hızlı şarj etmek için 33W USB-C Power Delivery portuyla donatıldı.

Sevdiğinize kesintisiz enerji hediye edin

Anker, birbirinden farklı özelliklere sahip yeni nesil taşınabilir şarj cihazlarıyla (powerbank) günümüzde en çok ihtiyaç duyulan bir başka hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Laptop, tablet, telefon ile kulaklıkları, hızlı ve güvenli şekilde şarj etmek isteyen ve ‘Gücüm hiç bitmesin’ diyenler kaliteli teknolojiyi deneyimleten Anker’in Powercore Select 10000 mAh ile Taşınabilir Şarj Aletini sevdiğine hediye edebilir. Bir pille iki telefonu şarj eden cihaz sayesinde priz bulmak gerekmiyor. Anker 347 Taşınabilir Şarj Cihazı (PowerCore 40KmAh) ise süper büyük 40,000mAh hücre kapasitesi, iPhone 13 için 8.8, Samsung S22 Ultra için 6.8 ve MacBook Air 2020 için 2.3 şarj imkânı sağlıyor. USB-A ve 2 USB-C portuyla donatılmış olan taşınabilir şarj cihazı, dizüstü bilgisayar, telefon, tablet ve kulaklıkları şarj etmek için ideal.


eufy tam da temizlik tutkunlarına göre

Yeni yılda temizlik tutkunu sevdiklerinizi Anker eufy süpürgelerle mutlu edebilirsiniz. 2’si 1 arada süpürge ve paspas özelliğine, 3000 Pa yüksek emiş gücüne, Boost IQ teknolojisine ve elektronik su tankına sahip eufy Clean LR30 Hybrid ile yakınlarınız bilgisayar başındayken ya da mutfakta yemek yaparken evinin tertemiz olmasının keyfini yaşayacak. eufy Clean Mach V1 Ultra Moplu Buharlı Şarjlı Dikey Süpürge ise hızlı ve derinlemesine temizlik özelliğiyle titiz sevdiklerinizin beklentilerini karşılıyor. Evcil hayvanlar ve çocuklar için güvenli olan, ıslak ve kuru tüm kir ve lekeleri tek seferde temizleyebilen eufy Clean Mach V1 Ultra, sahip olduğu Eco clean ozone teknolojisiyle mikrop ve kokuların %99.9’unu yok ediyor.

2023’ü uğurlayıp 2024’ü karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde, Anker’in her bütçeye uygun yenilikçi teknolojilere sahip ürünlerinden biri mutlaka size ve sevdiklerinize göre.