Sosyal Medya

Donanım

Yeni Yılda ViewSonic ile Sevdiklerinize Sınırsız Eğlence Hediye Edin

Viewsonic, yeni yılda sevdiklerini hem eğlenceli hem de fonksiyonel yeni nesil teknoloji ürünleriyle buluşturmak isteyenlerin ilk adresi oluyor.

Yeni Yılda ViewSonic ile Sevdiklerinize Sınırsız Eğlence Hediye Edin

ViewSonic Yılbaşı Hediye Önerisi…

 

Görüntüleme teknolojilerinin lider markası Viewsonic, yeni yılda sevdiklerini hem eğlenceli hem de fonksiyonel yeni nesil teknoloji ürünleriyle buluşturmak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Hareket halindeyken bile çözünürlükten taviz vermeyen M1 Pro ve oyunu ev eğlencesine dönüştüren X2-4K projeksiyon cihazıyla Viewsonic, yeni yılda teknoloji tutkunlarını sıra dışı deneyimlerle tanıştırıyor. 

 

ViewSonic, ailesinin yeni üyeleri M1 Pro ve X2-4K projeksiyon cihazı ile yeni yılda sevdiklerini özgürlükte ve eğlencede sınır tanımayan üstün teknolojilerle tanıştırmak isteyenlere rehberlik ediyor. Sınırsız eğlenceyi üst düzey teknolojiyle yeniden tanımlayan M1 Pro LED projeksiyon cihazı,  yeni yılın ruhunu yansıtan şık ve tek parça tasarımı, kolayca her yere taşınabilen özelliğiyle teknoloji tutkunlarının idolü olmaya aday. Dahili pil ve powerbank ile kusursuz uyumluluğu ve avuç içi kadar küçük boyutu ile eğlenceyi her yere götürerek, teknoloji tutkunlarına sınırsız özgürlük vadediyor.

 

360 derece eğlencenin tadını çıkarın

360 derece eğlence keyfi sunan M1 Pro, 720p HD çözünürlükte 100 inç’e kadar geniş ekranıyla her yerde sürükleyici bir deneyim yaşatıyor. Ayarlanabilir akıllı standıyla 360 derecelik özelleştirilmiş projeksiyon açısı sağlarken, Harman Kardon hoparlörleri sayesinde daha güçlü bir ses performansı sergiliyor. Bluetooth bağlantısıyla da daha esnek ses ihtiyaçları karşılayabiliyor. Dokunmatik düğmeleriyle sezgisel bir kullanım konforu yaşatırken, yerleşik Wi-Fi ile kablosuz ekran yansıtma ve USB-C ile mobil cihazlarınızdan doğrudan içerik görüntüleme gibi çok yönlü bağlantı seçenekleriyle de sonsuz bir eğlence sunuyor.

Yeni yılda kesintisiz oyun oyun keyfi

ViewSonic’in oyunları tek kişilik olmaktan çıkaran X2-4K projeksiyon cihazı, teknoloji tutkunlarına sevdikleriyle kesintisiz oyun oynamanın keyfini yaşatıyor. X-Box için tasarlanan dünyanın ilk projesiyon cihazı olarak, sinema düzeyindeki ses sistemi ve canlı renkleriyle etkileyici bir görsel şölen sunuyor. HDR/HLG destekli gerçek 4K UHD çözünürlüğüyle dar alanlarda bile görüntü kalitesinden ödün vermeden 4K çözünürlükte bir ekran oluştururken, Harman Kardon hoparlörün sinema düzeyinde sesi ve esnek kurulum özellikleriyle de görüntü ve ses kalitesinde sınırların ötesine geçiyor. Gelişmiş 3. nesil LED teknolojisiyle güçlendirilen X2-4K projeksiyon cihazı, 60.000 saatlik bir kullanım ömrüyle sık sık lamba değiştirme zahmetini ortadan kaldırıyor.

 

Etkileyici görsel kalite

3. nesil LED teknolojisiyle desteklenen mükemmel görüntü kalitesine sahip X2-4K, 1440p çözünürlüğü, 2.900 lümenlik yüksek parlaklık ve %125 Rec.709’u kapsayan canlı renklerle etkileyici bir görsel kalite sunuyor. Harman Kardon ikili hoparlör seti, her zaman her yerde gelişmiş bir görsel ve işitsel keyif yaratıyor. X2-4K’nın 0,69-0,83 kısa yansıtma oranıyla, ekranı küçük alanlarda bile büyütebilir ve sadece 1,5 m uzaklıktan 100 inç ekran keyfini, 120Hz yenileme hızıyla deneyimleyebilirsiniz.

 

X2-4K’nın Y/D kilit taşı ve 4 köşe ayarlama özelliklerine sahip olan kurulumu ise sınırlı açılarda bile oldukça kolay! Wi-Fi aracılığıyla ekran yansıtma ve içerik akışını her zamankinden daha kolay hale getirirken, Bluetooth bağlantısıyla ek ses seçenekleri sunarak daha da sezgisel ve kullanışlı bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

 

M1 Pro Harman Kardon® Hoparlörlü Akıllı LED Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Teknik Özellikleri

  • Harman Kardon hoparlörlerden güçlü ses
  • Akıllı Wi-Fi ekran yansıtma ve Bluetooth bağlantısı
  • 360° görüntü için 3’ü 1 arada akıllı stand
  • Dahili pil ve powerbank ile kullanım olanağı
  • Akıllı özellikler: Wi-Fi ekran yansıtma, USB-C akışı ve Bluetooth bağlantısı

 

X2-4K XBox Lisanslı Kısa Mesafeli Akıllı LED Gaming ve Ev Sinema Projeksiyon Cihazı Teknik Özellikleri

  • Rakipsiz bir oyun deneyimi için 1440p @ 120Hz ile Xbox için tasarlandı
  • Gerçek 4K HDR sürükleyici görsel deneyim
  • 60.000 saat kullanım ömrüne sahip gelişmiş LED teknolojisi
  • Her ortamda parlak ve net görüntü için 2.900 Lümen
  • Kolay Kurulum: Y/D keystone ve 4 köşe ayarıyla 0,69-0,83 kısa yansıtma açısı oranı
  • Harman Kardon hoparlörlerinden sinema düzeyinde ses