Sosyal Medya

Android

Yılbaşı gecesinin ışıltılı anıları V29 ile ölümsüzleşecek

Yeni yıla girerken umudun ve mutluluğun birbirinden güzel fotoğraf ve videoları, V29 5G’nin üstün kamera ve fotoğrafçılık özellikleri ile arşivlerde yerini alacak. 

Yılbaşı gecesinin ışıltılı anıları V29 ile ölümsüzleşecek

 

Yeni yıl coşkusuyla ve 2024’e dair yeni umutlarla kutlanacak olan yılbaşı gecesi için geri sayım başladı. Kimimiz yeni yılı ışıl ışıl parlayan cadde ve sokaklarda ya da renkli mekanlarda, kimimiz de evlerimizde kurduğumuz birbirinden güzel sofralarda ailelerimiz ve sevdiklerimizle kutlayacağız. Yeni yıla girerken umudun ve mutluluğun birbirinden güzel fotoğraf ve videoları, V29 5G’nin üstün kamera ve fotoğrafçılık özellikleri ile arşivlerde yerini alacak. 

 

vivo’nun kutlamaya değer her özel anı yakalayıp ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar için geliştirdiği V29 5G; 2023’ü geride bırakıp 2024’e girerken güçlü fotoğrafçılık özellikleri ve üstün portre yetenekleri ile yılbaşı gecesinde ister sokak partilerinde, ister ışıltılı mekanlarda, isterseniz evinizde olun, tüm kutlamalarınızı en güzel fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirme olanağı tanıyor.

Yılbaşı gecesinin en güzel portreleri “Star Işığı” ile çekilir 

 

V29’un “Star Işığı” ve akıllı telefona entegre edilmiş stüdyo düzeyinde fotoğrafçılık yetenekleri ile yılbaşı gecesi ister sokak partisinde ister şık bir restoranda, bulunduğunuz tüm loş ve yüksek ışıklı ortamlarda da en güzel kareleri yakalayabilirsiniz. Özellikle stüdyo portresi konusunda iddialı olan V29, standart bir flaştan dokuz kat daha fazla ama profesyonel stüdyolardakilere benzer yumuşak bir ışık sağlayan “Star Işığı” (Aura Light) ile karanlık ortamlarda birbirinden güzel ve etkileyici portreler çekmenize yardımcı oluyor. Star Işığı’nın yarattığı üç boyutlu aydınlatma efekti sayesinde fotoğrafını çekeceğiniz kişinin yüzündeki gölgeler ve bulunduğu ortamdaki karanlık alanlar ortadan kalkıyor. Kameranın değişen renk sıcaklıklarına uyum sağlamasına olanak tanıyan Akıllı Renk Sıcaklığı Ayarı da ortamlardaki nesneleri aydınlatıp özelliklerini belirgin hale getirmekte Star Işığı’na destek oluyor.


Grup selfie’si ve Süper Grup Videosu özellikleri en geniş aileleri tek kareye sığdırıyor

 

V29 5G, ön kamerasının üstün özellikleriyle selfie ve grup selfie’lerinde üstün performans sunuyor. Telefonun 50 MP otofokus Grup Selfie’si fonksiyonuyla yılbaşı gecesi kalabalık sofralarınızda tüm sevdiklerinizi kadraja rahatlıkla sığdırabileceksiniz. Grup Selfie’si ve Süper Grup Videosu özellikleri sayesinde hem gülümsemeleri en güzel şekilde ölümsüzleştirebilecek hem de genişletilmiş görüş alanı ve hassas otomatik netleme yetenekleriyle kalabalık grupların ultra net ve aydınlık fotoğraf, video ve selfie’lerini çekebileceksiniz.  92° FOV özelliği de selfie çekerken geniş açıdan kaynaklı bozulmaları ve dar açıdan kaynaklanan “büyük yüz” sorununu ortadan kaldırıyor.

 

Yılbaşı gecesi vlog ve sosyal medya içeriği oluşturmak isteyenlerin imdadına da V29 5G yetişecek. Çeşitli şablonları ve profesyonel düzenleme asistanı ile tek elden video oluşturma deneyimi sunan V29’un Vlog Movie Creator özelliği ile, farklı düzenleme uygulamalarına ihtiyaç duymadan en keyifli içerikleri oluşturabileceksiniz.

Yılbaşı videoları da V29 ile çok daha güzel

 

Yeni yılı renkli ve ışıltılı sokak partisi ile kutluyorsanız, V29’un gelişmiş teknolojisi ile ayrıntıları en iyi şekilde yakalayarak başarılı fotoğrafların yanı sıra birbirinden güzel videolar da çekebilirsiniz. Telefon gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası ile son derece stabil görüntüler yakalamanızı sağlıyor, videolarda da düşük ışık koşullarında bile olağanüstü görüntü kalitesi sunuyor. OIS ve EIS tarafından desteklenen Ultra Stabil Video özelliği sayesinde de daha sabit ve net çekilmiş gece sahneleri ile anılarınızı geleceğe taşıyabilirsiniz.