Sosyal Medya

Yazılım

Yılın Muhasebe Yazılımı – En İyi Teknoloji Markası Ödülü DİA Yazılım’ın

Türkiye’nin önemli teknoloji ve inovasyon markalarını bir araya getiren Kariyer ve Teknoloji Ödülleri Töreni’nde, DİA Yazılım, Yılın Muhasebe Yazılımı - En İyi Teknoloji Markası ödülünün sahibi oldu.

Yılın Muhasebe Yazılımı – En İyi Teknoloji Markası Ödülü DİA Yazılım’ın

Türkiye’nin önemli teknoloji ve inovasyon markalarını bir araya getiren Kariyer ve Teknoloji Ödülleri Töreni’nde, DİA Yazılım, Yılın Muhasebe Yazılımı – En İyi Teknoloji Markası ödülünün sahibi oldu.

Gelişen dünyayla uyum içinde olan, ülke ekonomisine katkı sağlamış ve sektörüne yenilikler kazandıran markaların ödüllendirildiği Kariyer ve Teknoloji Ödülleri Töreni 26 Eylül’de Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştirildi. Luna ve Ratel Medya’nın Türkiye’nin önemli teknoloji ve inovasyon markalarını bir araya getirdiği Kariyer ve Teknoloji Zirvesi Ödül Töreni’nde DİA Yazılım, Yılın Muhasebe Yazılımı – En İyi Teknoloji Markası ödülünün sahibi oldu.

Yılın Muhasebe Yazılımı - En İyi Teknoloji Markası Ödülü DİA Yazılım’ın

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, bu ödülü aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,

“Yazılım sektörü, uçsuz bucaksız ve tamamen hayal gücüne bağlı. Bu da her gün yeni iş fikirleri ve yeni ürünlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. DİA Yazılım 18 yıllık bulut teknolojisi tecrübesiyle, işletmelerin uçtan uca tüm finansal ve yönetimsel ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye’nin en gelişmiş bulut ERP yazılımı olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Her zaman araştırmaya ve geliştirmeye devam ederek, büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu ödül bize ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Çok gururluyuz ve çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Teknoloji dünyasıyla birlikte sektöründe başarılı işlere imza atmış ve kariyer basamaklarıyla birçok girişimciye örnek olan isimlerin buluştuğu ödül töreninde, iş, sanat, medya ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim de yer aldı. Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’nin kazananları, her biri sektörde ve alanında uzman jüri üyeleri tarafından belirlendi. Tören, ödüllerin verilmesinin ardından ünlü sanatçı Ece Seçkin konseriyle son buldu.