Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Youthall, “Data & More Career Summit” ile Verinin Geleceğine Projeksiyon Tutacak!

Gençlerin kariyer platformu Youthall, “Data & More Career Summit” etkinliğinde gençleri Türkiye’nin veri konusunda uzman şirketleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Youthall, “Data & More Career Summit” ile Verinin Geleceğine Projeksiyon Tutacak!

 

Gençlerin kariyer platformu Youthall, “Data & More Career Summit” etkinliğinde gençleri Türkiye’nin veri konusunda uzman şirketleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Geleceğe veri bilimi perspektifinden bakarak gençlerde yeni ilhamlar yaratmayı hedefleyen ve ücretsiz olarak gerçekleştireceği zirve, 16 Kasım Perşembe günü online olarak düzenlenecek. Veri ve veri bilimine ilişkin tüm merak edilenlerin uzman şirketlerin üst düzey temsilcileri tarafından anlatılacağı etkinliğe son katılım tarihi 15 Kasım. 

 

Youthall tarafından 16 Kasım Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek “Data & More Career Summit”, yapay zekâ teknolojisi ile kulvarındaki yerini sağlamlaştıran veri biliminin geleceğine ışık tutacak.  Gençlerin veri, veri bilimi, büyük veri ve veriye dair farklı alanlarda uzman yöneticilerden kariyer hedeflerine dair önemli ipuçları, bilgi ve ilham alması amaçlanan etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

Sektör profesyonelleri gençlere verinin geleceğini aktaracak

Zirveye; veri bilimi alanında ufkunu genişletmeyi, bu sayede iş dünyasında bir adım önde olmayı hedefleyen 3.-4. sınıf mühendislik ve beşerî bilimler alanlarında öğrenimine devam eden üniversite ile yüksek lisans öğrencilerinin yanı sıra bu alanda çalışmaya ve öğrenmeye istekli herkes başvurabilecek.

Tüm gün sürecek zirvede; Alternatif Bank Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Zafer Vatansever, Anadolu Sigorta Veri Yönetimi ve Analitik Çözümler Müdürü Vedat Güneş, AstraZeneca Global Fiyatlandırma Analisti Gülşen Çetin Çakır, Eti İş Zekası ve Raporlama Yöneticisi Bengisu Üçler Korkut, Kordsa Global Dijitalleşme Direktörü Fatih Akar, Mavi Veri Analitiği Direktörü Mustafa Türedi, P&G Marka Operasyonları Direktörü Pınar Erdoğan, Unilever Head of Data&Analytics Ömür Göçer ve Logo Yazılım, TUSAŞ’tan yöneticiler gençlerle deneyimlerini paylaşarak veri biliminin geleceğine ilişkin öngörülerde bulunacak.

Data & More Career Summit- Youthall web sitesinden 15 Kasım’a kadar kayıt yapılabilecek olan zirve sonrasında katılımcılarına e-sertifika iletilecek.