Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

YouTube 4K Canlı Yayın Başladı, Artık 4K TV’ler Daha Kullanışlı!

YouTube 4K Canlı Yayın Başladı, Artık 4K TV'ler daha kullanışlı! 4K TV sahiplerinin aslında çokta farkında olmadıkları özellik artık devrede!!

Youtube 1 Aralık itibariyle 4K canlı yayınlarına başladı.

YouTube 4K Canlı Yayın başladı, en çok oyun severler ve 4K TV sahipleri sevindi! 4K TV sahipleri artık pekte farkında olmadıkları bu özelliğin keyfini çıkarabilirler.

YouTube giderek kendi canlı yayın akışlarını ve içeriklerini zenginleştirerek tek başına büyük Platform olmaya devam ediyor. Şimdi bu gittikçe büyüyen platforma 4K canlı yayınında eklendi.

YouTube 4K Canlı Yayın Başladı, Artık 4K TV'ler Daha Kullanışlı!

İlk yayın Game Awards ödül töreniyle başladı. Merak Edenler için Burada!

YouTube 4K Canlı Yayın!

Artık 4K TV’ler çok daha kullanışlı hale geliyor!

Youtube’un 4K desteği özellikle ülkemizde 4K TV sahiplerini daha da sevindirecek. Zira YouTube çoğumuzun evinde atıl duran bu TV Özelliğini hayatımıza dahil etmiş olacak. Bir anlamda YouTube 4K ekranlarımızı renklendirmiş oldu. Bunun yanıda standart ve 360 Derecelik videoları da 4K çözünürlükte canlı izlemenin yolunu açmış oldu.

Şimdi Twitch Düşünsün!

YouTube, canlı yayınlara bu şekilde önemli bir destek getirerek rakibi Twitch’i zor durumda bıraktı bu kesin. Canlı yayınların 4K çözünürlüğünü desteklemesi bu alandaki en büyük rakibi olan Twitch’i 4K yayın yapamaya zorluyor. Zira Twitch henüz 4K çözünürlükte yayın yapacak bir bant genişliğine sahip değil.

Amazon’un sahibi olduğu Twitch sunucuları, kullanıcıları genellikle 3,5Mbps bant genişliğine kısıtlıyor. Artık bu sınırı aşmaları lazım yoksa kullanıcılarını Google’a kaptırmaları an meselesi…

TNW

Google Play Filmleri artık 4K