Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

YouTube Müzik, kişiselleştirilmiş oynatma listelerine daha fazla odaklanıyor

YouTube Müzik, kişiselleştirilmiş oynatma listelerine daha fazla odaklanıyor. Spotify ve diğerlerinin başarısında önemli etkisi olan yenilik.

YouTube Müzik, kişiselleştirilmiş oynatma listelerine daha fazla odaklanıyor

YouTube Müzik , oynatma listesi oyununu yükseltiyor. Artık ruh halinize ve aktivitelerinize göre uyarlanmış daha birçok kişiselleştirilmiş bir karışım sunuyor. Ana ekranda tümü günlük olarak güncellenen en fazla yedi Karışık Çalma Listesini göreceksiniz.

Her biri, çeşitli sanatçılardan oluşan saatlerce sürecek müzik parçaları listesi içeriyor. Eski favoriler ve sizin için tematik olarak zevk almanız için bağlantılı yeni şarkıların bir karışımı da olacak. Ayrıca, tüm müzik zevklerinizi tek bir yerde bir araya getiren My Supermix adlı bir çalma listesine de göz atabilirsiniz. Bu çalma listesi daha önce Sizin Mix’iniz olarak adlandırılıyordu.

Artık ana ekranın üst kısmındaki bir çubukta “egzersiz”, “odaklanma”, “rahatlama” ve “işe gidip gelme” gibi çeşitli etkinlik ve ruh hali odaklı kişiselleştirilmiş sekmeler var. Bunlardan birine dokunarak sizi biraz daha özele götürebilecek oynatma listeleri ve diğer önerilerden faydalanabilirsiniz . Bu sekmeler içerisinde türlere odaklananların yanı sıra süper miksler de yer alıyor.

Kişiselleştirilmiş oynatma listeleri ve öneriler, Spotify ve diğer platformların başarısı için önemli bir detay olmuştur. Dolayısıyla, YouTube Müzik’in güncellemeleri onu bazı dinleyiciler için daha uygun bir müzik akışı seçeneği haline getirebilir. Bu yönde atılmış ciddi ve önemli bir adım…