TeknoTalk

YouTube Red YouTube Premium’a Dönüşüyor, Aylık 12 Dolar!

YouTube Red Abonelik İsteyen YouTube Premium’a Dönüşüyor

YouTube Red YouTube Premium’a Dönüşüyor, Aylık 12 Dolar!

Ekren abone olanlar aylık 10 dolara abone olma fırsatını önümüzdeki Salı gününe kadar kullanabilir.

İki yıl önce duyurulan Youtube RED  aylık 10 dolarlık aboneli bedeli ve Google Play Müzik hizmeti ile birlikte sunuldu. Ancak Önümüzdeki haftadan itibaren servis farklı bir isimle ve fiyatlandırma ile yoluna devam edecek.

22 Mayıs itibariyle yeni YouTube Müzik Premium Aboneliği ile birlikte YouTube Premium Hizmeti Olarak 2 Dolarlık abonelik ücreti ilave edilmiş fiyatları ile sunulacak.

YouTube Premium; Orijinal serilere ve filmlere tüm erişimleri ve arka planda oynatma ve indirme işlemlerini içeren reklamsız YouTube’a erişimi hakkını da size getiriyor.

Özellikler aslında pek değişmiyor, üstelik mevcut aboneler aynı hizmeti mevcut paketleri ile devam ediyor. Önümüzdeki salı gününe kadar mevcut RED aboneliği ile 10 Dolara kayıt olabilirsiniz.

YouTube Red YouTube Premium 22 Mayıs’tan Önce Abone Olanlar Avantajlı!

YouTube Premium Hizmeti Hangi Ülkelere Gelecek!

Başta Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika ve Güney Kore, Avusturya, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık ile yakında diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak.


YouTube Blog

Exit mobile version