Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

YouTube TV FireFox Üzerinden de Artık Ulaşılabilir, Şimdi iki Seçeneğiniz VAR!

YouTube TV FireFox Üzerinden de Artık Ulaşılabilir, Artık iki Seçeneğiniz VAR. Chrome Tarayıcısından sonra FireFox YouTube TV Live için ikinci alternatif tarayıcı oldu.

YouTube’un canlı TV hizmeti artık Firefox’ta.

YouTube TV FireFox Üzerinden de Artık Ulaşılabilir, Artık iki Seçeneğiniz VAR. YouTube TV FireFox Üzerinden de Artık Ulaşılabilir, Artık iki Seçeneğiniz VAR. Chrome Tarayıcısından sonra FireFox YouTube TV Live için ikinci alternatif tarayıcı oldu.

Dünyaca ünlü video paylaşım platformunun canlı yayın içerikleri daha önce sadece Chrome Tarayıcı üzerinden ulaşılabilir durumdaydı. Bu durum şu anda değişmiş gibi görünüyor.

YouTube TV sınırlı sayıdaki pazara giriş yaptı ve yalnızca Chrome aracılığıyla erişilebilir durumdaydı. Şimdi video paylaşım platformu, söz konusu canlı yayın hizmetinin daha kolay ve daha kolay erişilmesini sağlıyor.

YouTube TV FireFox Desteği Geldi

Apple TV desteğinden sonra YouTube canlı yayın hizmeti şimdi de FireFox desteğini sunuyor.

Google’ın destek sayfası, artık YouTube TV HD’yi Firefox’ta veya Chrome’da görüntüleyebileceğinizi; teknoloji deviyle daha fazla tarayıcıya gelmek için çalıştığınızı açıkça gösteriyor.

Söz konusu desteği FireFox’a getirmesi getirmesi aslında sürpriz değil. 9to5Google’ın belirttiği gibi, tarayıcı son zamanlarda Google’ın tarayıcısına kaybettiği bazı kullanıcıları Quantum’un lansmanı sayesinde geri kazandı.

Mozilla, 170 milyon insanın, önceki sürümlerden iki kat daha hızlı olan Quantum’u cihazlarına kurduğunu ve bu kullanıcıların % 44’ünün Chrome’dan geldiğini söyledi.

Google, YouTube TV’nin Opera veya Edge’de erişilebilir hale geleceğinden henüz bahsetmedi; ancak en azından şu anda CNN, Cartoon Network, MLB oyunları ve hizmetin diğer tekliflerini izlemek istediğinizde seçim yapmak için artık iki tarayıcınız var.