Sosyal Medya

Otomobil

Yuasa Akü, 2024 MotoGP™ sezonunda da Repsol Honda Team (HRC) sponsorluğuyla yola devam ediyor

Yuasa Akü, motosiklet severlerin heyecanla beklediği 2024 MotoGP™ sezonu için dünyaca ünlü Repsol Honda Team (Repsol Honda Takımı) ile iş birliği kapsamında yeni bir döneme başlıyor.

Yuasa Akü, 2024 MotoGP™ sezonunda da Repsol Honda Team (HRC) sponsorluğuyla yola devam ediyor

 

Dünyanın önde gelen motosiklet markalarının orijinal ekipman tercihi Yuasa Akü, motosiklet severlerin heyecanla beklediği 2024 MotoGP™ sezonu için dünyaca ünlü Repsol Honda Team (Repsol Honda Takımı) ile iş birliği kapsamında yeni bir döneme başlıyor.

 

Japon akü devi GS Yuasa’nın 100 yılı aşkın deneyimiyle üretilen ve önde gelen markaların orijinal ekipman (OE) tercihi olmaya devam eden Yuasa, küresel çapta iş birliklerine hız kesmeden devam ediyor. Yuasa son olarak, 2024 MotoGP™ sezonu için Repsol Honda Team ile süregelen çalışmalar kapsamında yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

 

Yuasa ve Honda arasındaki on yılı aşan sponsorluk kapsamında takımın 6 yıl boyunca üst üste kazandığı şampiyonluklara önemli katkılar sunan Yuasa, 2024 MotoGP sezonunda da Repsol Honda Takımı’nın yanında yer almaya devam edecek. Ayrıca, yeni sezon pilotları Joan Mir ve Luca Marini’nin de tanıtılmasıyla Repsol Honda Takımı, MotoGP Dünya Şampiyonası’na güçlü bir başlangıç yaparak, yeni dönemde başarılara imza atacak.

İnci Holding ve GS Yuasa’nın iştiraki olan İnci GS Yuasa’nın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici konuya ilişkin olarak,

“Ortağımız GS Yuasa’nın 100 yıllık tecrübesiyle, ülkemizde ve dünyada giderek büyüyen motosiklet pazarına yönelik sunduğumuz çözümleri motosiklet tutkunları ile buluşturmaya devam ediyoruz. Repsol Honda Takımı ile uzun süredir devam eden ilişkimiz mükemmellik ve yeniliğe olan ortak bağlılığımızı yansıtıyor. 2024 sezonuna girerken, takımı ve yeni sürücülerimizi desteklemekten ve Yuasa akülerinin gücünü küresel sahnede sergilemekten heyecan duyuyoruz. Repsol Honda Takımı vites yükseltirken, MotoGP™ Dünya Şampiyonası için beklenti de artıyor. Yuasa, Joan Mir, Luca Marini ve tüm Repsol Honda Takımını zafere doğru destekleyerek bu yeni sezona güç vermeye hazır. Dünyanın önde gelen motosiklet markalarının orijinal ekipman (OE) tercihi Yuasa, oldukça rağbet gören YTX®, YTZ® ve GYZ® serileri ile motosiklet akülerinde performans ve dayanıklılık vaadini bir kez daha tüm motosiklet tutkunlarına gösterecek. Motosiklet akülerinde dünya lideri olan Yuasa markamızla, en yenilikçi ve teknolojik ürünleri ülkemizdeki motosiklet severlere sunuyoruz. Yuasa’nın Honda ile başlattığı bu yeni dönem, motosiklet akülerindeki maksimum marş gücü, üstün performans ile dayanıklılığın, zorlu koşullara karşı gösterdiği direnç ve verimliliğin önemli bir göstergesidir.” diye konuştu.

 

En düşük motor hacminden, en yüksek motor hacmine sahip tüm motosikletlere uygun akü portföyüne sahip olan Yuasa, motosiklet kullanıcılarının farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor. Yuasa motosiklet aküleri, uzun süre bitmeyen enerjisiyle her gün yollarda olan, yeni rotalar keşfeden, dayanıklılığı ve üstün performansı ile güvenilir yol arkadaşı arayan ve benzersiz gücün peşinde koşan tüm motosiklet tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. GS Yuasa’nın motosikletlere yönelik sunduğu tüm ürün ve çözümlere https://www.yuasa.com.tr/urunler/motosiklet/ adresinden ulaşılabiliyor.

 

Yuasa, 20-23 Mart’ta Motobike Istanbul 2024’te ziyaretçilerini ağırlayacak

 

Ülkemizde giderek büyüyen motosiklet pazarına yönelik kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Yuasa, bu doğrultuda 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Motobike Istanbul 2024’te en yeni ürün ve çözümlerini motosiklet tutkunlarına sunmak üzere yer alacak. 3 gün boyunca sürecek fuarda 5.salon 190 numaralı stantta yer alacak olan İnci GS Yuasa yetkilileri, ziyaretçileri tüm motosiklet ürünleriyle ilgili bilgilendirecek ve ağırlayacak.