Sosyal Medya

Genel

Zoom toplantısında bir adam oğlu tarafında öldürüldü

Zoom toplantısında bir adam oğlu tarafında öldürüldü. 72 yaşındaki New York sakini Dwight Powers 32 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Zoom’da buda oldu dedirtecek bir olay, bir adam oğlu tarafından öldürüldü

Koronavirüs pandemisi günlerinde adından sıkça söz ettiğimiz Zoom uygulaması bu kez farklı bir durumla gündeme geldi. Bir adam bir Zoom çağrısı sırasında oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kimsenin bir parçası olmak istemeyeceği ancak 20 kişinin olduğu bir Zoom video konferans çağrısında, 72 yaşındaki New York sakini Dwight Powers 32 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

The New York Times‘a göre, saldırgan Thomas Scully-Powers, çağrıda bulunan birkaç kişinin suçu polise bildirmesinin ardından tutuklandı ve cinayetle suçlandı.

Suffolk ilçesi polisi, arayanların bazılarının bıçaklamanın bir kısmının ekranda görüldüğünü; daha sonra bıçaklayan oğlun görsel tanımlamasını yaptıklarını açıkladı.

Suffolk ilçesi polis cinayet ekibinden Dedektif Lt Kevin Beyrer Newsday’a verdiği demeçte ise;

“Ekrandan düştüğünü fark ettiler ve sonra ağır nefes aldıklarını duydular”  “Buna tanık olmaları korkunçtu.” dedi…

Acımasız cinayetin nedeni belirsizliğini koruyor, ancak polis bunun koronavirüs ile ilgili olduğuna dair hiçbir belirti olmadığını söyledi.

Salgın başladığından bu yana ilk başlarda güvenlik ihlalleri konusunda eleştirilse de Zoom; şu anda en yaygın kullanıldığı dönemleri yaşıyor.