Sosyal Medya

Genel

Zotlo Store Açılış Etkinliği Türkiye’nin Dijital Zirvesine Ev Sahipliği Yaptı!

Ürün ve aboneliklerin, web üzerinden satışını ve mobil uygulamalarla kolayca senkronize edilmesini sağlayan yepyeni uygulama Zotlo Store lansmanı gerçekleşti!

Zotlo Store Açılış Etkinliği Türkiye’nin Dijital Zirvesine Ev Sahipliği Yaptı!

 

Geliştirdiği mobil uygulamalarla tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve mobil yazılım ihracatında Türkiye’nin önemli oyuncuları arasında yer alan Teknasyon, dijital içerik sağlayıcılar için yepyeni bir girişimi hayata geçirdi. Dijital ürünlerin satışına yenilikçi bir çözüm getiren, sürükle-bırak yöntemiyle ve kodlama bilgisine gerek kalmadan site oluşturulmasını sağlayan Zotlo Store kullanıcıların beğenisine sunuldu!

 

Ürün ve aboneliklerin, web üzerinden satışını ve mobil uygulamalarla kolayca senkronize edilmesini sağlayan yepyeni uygulama Zotlo Store lansmanı gerçekleşti. Hiç kod yazmadan çok hızlı bir şekilde satış sitesi oluşturmayı sağlayan Zotlo Store’un lansmanına Türkiye’nin başarılı mobil girişimcileri ve önde gelen dijital servis sağlayıcıları katıldı. Dijital dünyanın sunduğu fırsatları özel bir panelde ele alan usta isimler Yekta Kopan ile senarist ve oyuncu Gülse Birsel, katılımcılara keyifli ve öğretici anlar yaşattı.

 

Zotlo Store’un dijital içerik sağlayıcılarına uçtan uca sunduğu “Web-to-App” çözümünün konuşulduğu panel Teknasyon Pazarlama Direktörü Oğuz Bakır, Acunmedya ve Exxen Grup Başkanı Oktay Yılmaz, Meditopia Kurucu Ortağı Berk Yılmaz, Kompanion Kurucu Ortağı Erkmen Erakkuş’un katılımıyla gerçekleşti. Konuklar, panelde değişen dijital ürün pazarlama stratejilerini, web’de ürün satışının avantajlarını ve Zotlo Store ile ilgili deneyimlerini aktardı.

 

Meta’nın Türkiye Direktörü İlke Çarkçı Toptaş’ın, “Meta ile Dijital Pazarda Yeni Trendler” başlıklı konuşmasıyla devam eden Zotlo Store lansmanında; pazarlama ve reklam sektöründe özellikle dijital reklamlar için çok köklü değişikliklerin olduğundan, bu yeniliklerin getirdiği zorluklardan ve fırsatlardan bahsedildi.

Zotlo Store

Meta Türkiye Direktörü Toptaş:

“Yeni dijital ekosistemde farklı çözümler araştırılıyor ve büyüme odaklı yeni iş alanları yaratılıyor. Zotlo’nun sundugu Web-to-App çözümü de özellikle mobil uygulama geliştiricileri için bunun bir örneği” dedi.

Son dönemde Meta’nın odaklandığı konuları ve yapay zekânın gücünden nasıl faydalandıklarını da anlatan Toptaş, bu alandaki yatırımlarından da bahsetti.

 

Ürün Direktörü Didem Yeniçağ Yağcı: “Global satış yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı”

 

Zotlo Store Ürün Direktörü Didem Yeniçağ Yağcı yaptığı sunumda; değişen ekosisteme ayak uydurmak için geliştirdikleri Zotlo Store’un özelliklerinden bahsederken kodsuz satış sitesi oluşturmaktan abonelik yönetimine, global ödeme entegrasyonlarından A/B testlerine ve raporlamaya kadar uçtan uca bir servis sağladıklarını aktardı.

 

Yağcı;

“3 yılı aşan Wep-to-App yolculuğumuzda edindiğimiz pazar tecrübelerimizi ve geliştirdiğimiz altyapıyı, ekosistemdeki diğer mobil uygulama geliştiriciler ve dijital servis sağlayıcılar ile paylaşma vizyonumuz sonucunda doğan Zotlo Store bugün uçtan uca bir web satış platformuna dönüştü” dedi.

 

Web-to-App ile Zotlo Store kullanmanın faydalarından ve pazardaki tecrübelerinden de bahseden Yağcı; Web-to-App’in kampanyaların pazarlama maliyetlerinde ve komisyon giderlerinde çok ciddi tasarruf sağlamasının yanında, kullanıcı kazanımında ve abonelik tutunmasında çok iyi sonuçlar getirdiğini söyledi.