Sosyal Medya

Donanım

Zyxel Networks, siber saldırılara karşı ‘Connect and Protect Plus’ı piyasaya sürüyor

2023-Güvenli ve bulut destekli ağ çözümleri  lideri Zyxel Networks, yeni 'Connect and Protect Plus' (CNP+) çözümünü sundu. Bunun bir parçası olarak, üç yıllık CNP+ güvenlik lisansı satın alan müşteriler, küçük bir ek ücret karşılığında NWA210AX modeline yükseltme seçeneğiyle birlikte ücretsiz WiFi 6 NWA110AX Access Point alacaklar. 

Zyxel Networks, siber saldırılara karşı ‘Connect and Protect Plus’ı piyasaya sürüyor

 

2023-Güvenli ve bulut destekli ağ çözümleri  lideri Zyxel Networks, yeni ‘Connect and Protect Plus’ (CNP+) çözümünü sundu. Bunun bir parçası olarak, üç yıllık CNP+ güvenlik lisansı satın alan müşteriler, küçük bir ek ücret karşılığında NWA210AX modeline yükseltme seçeneğiyle birlikte ücretsiz WiFi 6 NWA110AX Access Point alacaklar.

 

Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, kablosuz access pointler geçen yıl iş ağlarında en çok hedef alınan ilk 5 BT cihazı arasında yer aldı. İşletmeler daha fazla cihazla daha hızlı bağlantı için WiFi 6 ve WiFi 7’ye geçtikçe, kablosuz ağların güvenliğini sağlamak daha da önemli hale geldi. Ancak artan güvenlik endişelerine rağmen, birçok küçük işletme bütçe kısıtlamaları, kaynak sınırlamaları veya mevcut ağ altyapılarını değiştirme konusundaki isteksizlikleri nedeniyle kablosuz ağ cihazlarında hala herhangi bir güvenlik önlemi almıyor.

Zyxel Networks’ün CNP+ ürünü, WiFi kullanıcılarını korumak için doğrudan kablosuz access pointlere bağlanan bulut tabanlı bir güvenlik hizmetidir. Web içeriği filtreleme ve veri akışlarına yetkisiz erişimin önlenmesi yoluyla gelişmiş koruma sunarak küçük işletmeler için ağ güvenliğinde devrim yaratır ve böylece potansiyel veri ihlallerine karşı kullanıcıları güçlendirir. Dahası, CNP+ bu zorlukları mevcut sistemlerde değişiklik gerektirmeden çözerek ağın yeniden yapılandırılmasını ve hizmet kesintilerini en aza indirir. Bu yenilikçi çözüm, hızları ve kapasiteleriyle tanınan WiFi 6/7 access pointlerin gücünden yararlanarak, geleneksel olarak güvenlik ağ geçitleri tarafından gerçekleştirilen güvenlik kontrollerini gerçekleştirmelerini sağlar. Ayrıca Zyxel Networks’ün Nebula bulut platformu veya bir mobil uygulama aracılığıyla kolayca uzaktan yönetime olanak tanır.

Zyxel Networking Stratejik İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Kell Lin, “İşletmeler daha güçlü WiFi teknolojilerini benimsedikçe, risk ortamının da bununla birlikte büyüdüğünün farkındayız” diyor. “Kablolu, kablosuz, mobil ve güvenlik dahil olmak üzere en kapsamlı ağ çözümlerini KOBİ segmentine sunma konusunda köklü bir geçmişe sahibiz. KOBİ’lerle yakın işbirliğimiz sayesinde, yaşadıkları zorluklar hakkında değerli bilgiler edindik ve bu bilgiler güvenlik uzmanlığımızla birleşerek kablosuz ağ güvenliğini CNP+ gibi basit bir çözümle destekleme motivasyonunu oluşturdu.”

Zyxel’in CNP+ hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak ve tekliften yararlanmak için web adresini ziyaret edin.