Sosyal Medya

Donanım

Zyxel VMG3625-T50B Örencilerin Ultra Hız İhtiyacına Cevap Verecek

Zyxel Networks, öğrencilerin ultra hız ihtiyacına cevap veren 802.11ac destekli yeni modemi; VMG3625-T50B’yi pazara sundu.Zyxel VMG3625-T50B!

VMG3625-T50B ile Hızınıza Hız Katın

Zyxel Networks, 802.11ac teknolojisi destekli yeni modemi: VMG3625-T50B ile hibrit eğitimde öğrencilerin ultra hız ihtiyacına cevap veriyor

Bulut tabanlı ağ teknolojileri alanında uçtan uca çözümler sunan Zyxel Networks, öğrencilerin ultra hız ihtiyacına cevap veren 802.11ac destekli yeni modemi; VMG3625-T50B’yi pazara sundu.

İlkokul,ortaokul ve lise öğrencileri 31 Ağustos’ta uzaktan eğitime başladı. 21 Eylül 2020’de ise kademeli olarak yüz yüze eğitime geçiş planlanıyor. Ülke genelinde son günlerde Covid-19 pandemi vakalarının artması okullarla ilgili belirsizliğe neden oluyor. Tüm bu gelişimler ışığında bir süre daha hibrit eğitim modeli devrede kalacak gibi görünüyor. Öte yandan uzaktan eğitimin daha verimli olabilmesi için evlerde kesintisiz, güvenli ve hızlı bir internet erişimine de ihtiyaç artıyor. Pazarın bu beklentisine cevap veren Zyxel, yeni modemi ile öğrencilerin hayatını kolaylaştırmayı ve onlara dijital geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Zyxel VMG3625-T50B

Zyxel’in yeni modemi; VMG3625-T50B, hem VDSL, hem ADSL, hem fiber/kablolu bağlantıları destekliyor. 802.11AC 2×2 Wave 2 teknolojisi sayesinde ürün, 2.4GHz bandında 300 Mbps, 5GHz bandında ise 867 Mbps kablosuz hız sunabiliyor.

MIMO (MU-MIMO) ve Beamforming gibi performans artırıcı özelliklere sahip modem, yüksek WiFi hızı ile; evde kesintisiz online eğitime imkan tanırken, video konferans görüşme, çevrimiçi oyun ve HD film izleme deneyimini de en üst seviyeye çıkartıyor.

Beyaz şık tasarımıyla modern ev ve ofis dekorasyonuna uyum sağlayabilen cihaz,kolayca duvara monte edilebiliyor.

İnternet bağlantısının veriminde servis sağlayıcı konumunda olan firmalardan alınan hızın önemine dikkat çeken Zyxel Retail Satış Müdürü Mehmet Yılmaz evin her odasında sorunsuz internet erişimi için güçlü bir modem router kullanılmasını öneriyor.

Mehmet YılmazVMG3625-T50B’nin öğrencilere sağladığı avantajları şöyle özetliyor:

“Yeni modemimiz sayesinde Youtube, Zoom, Google Classroom gibi uygulamalar üzerinden onlarca öğrenci kesintiye uğramadan verimli bir şekilde derse iştirak edebilir. Cihazın bünyesinde barındırdığı asimetrik hız sınırlandırma / QoS teknolojisi, öğrencilerin ders saatlerinde ağdaki tüm bant genişliğini kullanmaya izin verebiliyor. Öte yandan MIMO ve beamforming özelliği bulunan cihazın sunduğu teknolojik imkanlarla öğrenciler Zoom üzerinden dersleri takip ederken; ebeveynler ise bir aynı anda kesintiye uğramadan Teamsdeki sanal ofislerdeki toplantılarına katılabilirler.

Modemin paket filtreleme, DDoS atakları önleme özelliği ile güvenli bağlantı garanti altına alınırken, ebeveyn kontrol özelliği sayesinde ise evde çocukların hangi sitelere erişip erişemeyeceğine anne babalar karar verilebilir.”