Sosyal Medya

Kripto Para

10 Creative Fellows programının ikinci dönem başvuruları açıldı

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, yarattığı katma değeri topluma fayda sağlayacak şekilde dönüştürmek üzere yaratıcı endüstrilere destek vermeye devam ediyor. İkinci dönemi duyurulan 10 Creative Fellows programının başvuru süreci 16 Nisan - 7 Haziran 2024 arasında devam ediyor.

10 Creative Fellows programının ikinci dönem başvuruları açıldı

 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, yarattığı katma değeri topluma fayda sağlayacak şekilde dönüştürmek üzere yaratıcı endüstrilere destek vermeye devam ediyor. İkinci dönemi duyurulan 10 Creative Fellows programının başvuru süreci 16 Nisan – 7 Haziran 2024 arasında devam ediyor.

10 Creative Fellows programının başvuruları başladı

Paribu, 10 Creative Fellows programının ikinci dönemini başlattığını duyurdu. 10 Creative Fellows, yaratıcı endüstrileri merkeze alan ve etkisi yüksek bir sosyal yatırım programı. Program, yaratıcı endüstriler alanında okuyan gençlere, kaynak desteği, mentorluk, yönetim ve kapasite geliştirme eğitimleri ve ağ kurma fırsatı sunarak, onlara kariyer yolculuklarında destek olmayı amaçlamakta. 10 Creative Fellows programı, yaratıcılık, yenilikçilik ve girişimcilik arasındaki paylaşım ve etki alanlarını çoğaltarak, bireylerin yaratıcılık potansiyellerini ortaya çıkartmak, geliştirmek ve ilham veren süreçlere dahil etmeyi hedeflemekte.

Programın hedef kitlesi, yaratıcı endüstriler alanında çalışmak isteyen gençler

Programın hedef kitlesi Türkiye’deki üniversitelerin görsel (plastik) sanatlar, sahne ve gösteri sanatları yönetimi, görsel iletişim tasarımı, multimedya, moda tasarımı, endüstriyel tasarım, dijital oyun tasarımı, bilgisayar mühendisliği, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, çevre mühendisliği, işletme, ekonomi, iç mimarlık ve mimarlık, yönetişim ve bilişim sistemleri bölümlerine bağlı lisans ve yüksek lisans öğrencileri. Her dönem 10 mezun verecek olan 10 Creative Fellows programının ikinci dönem başvuruları 16 Nisan – 7 Haziran 2024 tarihleri arasında devam edecek. Program ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

-https://www.paribu.com/blog/10-creative-fellows/