Sosyal Medya

iPhone

2018 Yeni iPhone Renkleri, Mavi, Turuncu, Kırmızı iPhone Modelleri

2018 Yeni iPhone Renkleri, Mavi iPhone, Turuncu iPhone, Kırmızı iPhone Modelleri Bu Yaz Gelebilir. Apple yeni iPhone modellerinde ilave renkler sunabilir. Blue iPhone, Orange iPhone ve iPhone RED iPhone X modellerine de gelebilir! Detaylar Burada!

Apple Bu Yaz Mavi, Kırmızı ve Turuncu iPhone’lar Tanıtabilir

Kuo: Altın, gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renklerde yeni 2018 iPhone modelleri geliyor.

Apple 3 yeni iPhone Modeli duyurabilir. Bu yaz duyurulması beklenen modeller arasında Mavi, Kırmızı ve Turuncu iPhone modelleri de olabilir.

2018 Yeni iPhone Renkleri

Apple bir sonraki iPhone modellerinde normalden daha fazla renkli, alıştığımız renklerin dışında yeni renkli iPhone modelleri duyurabilir.9to5Mac te yer alan haberde Ming-Chi Kuo göre; her zamanki gri ve beyaz renge ilave olarak;  giriş seviyesi 6.1 inçlik iPhone’un mavi, kırmızı ve turuncu renklerde kullanılabileceğini bildirdi.

Kuo haberinde bu yaz tanıtılan üç yeni iPhone modelini detaylandırdı.

Mevcut iPhone X, 5.8 inç, özelliklerinde bir iyileşme alırken, yeni bir 6.5 inç OLED iPhone X Plus, 1000 $ civarında satışa sunulacak. Bunun kısaca anlamı, 5.8 inçlik bir telefonun fiyatının kabaca 100 dolar düşecek. Daha ucuz bir LCD ekranlı iPhone 6,1 inçlik teklifleri de yer alacak; Daha düşük bir fiyat noktasındaki talepleri karşılamak için iPhone X’in bazı premium özellikleri bu modellerde yer almayacak.

Tüm bunların sadece bir rapor olduğu ve Apple tarafından doğrulanmadığını belirtmek gerekir. Ancak Kuo bu tür söylentiler için ciddi bir kaynaktır.

9to5Mac