Sosyal Medya

iPhone

Apple Yakında Üç Kameralı iPhone Duyurmaya Hazırlanıyor

Huawei P20 Pro ile gördüğümüz özelliğin Ana akım telefon üreticilerinde de görmeye oldukça yakınız. Üç Kameralı iPhone Fikri çok uzak değil.

Apple Üç Kameralı iPhone Duyurmaya Hazırlanıyor

Apple’ın bu yılın duyuracağı Apple modellerin üçlü kamera setini kullanmayı planladığı söyleniyor. Anlaşılan Huawei’nin izinden gitmeye karar verdi.

Huawei P20 Pro‘da gördüğümüz özelliği iPhone’da da Görebiliriz.

Güney Koreli The Korea Herald benzer şekilde Önümüzdeki yıl Samsung’un da üçlü kamera setini kullanmaya başlayacağını gösteriyor. 

Net olmak gerekirse Apple’ın üçlü kamera setini kullanacağı söylentisi ilk değil ancak bu 2019 modellerinde bekleniyordu. Bu kez 2018 modellerinde bunun yer alacağı ilk defa dillendiriliyor. Bu raporlardan biri sağlam bir sicili olan bir Apple analisti olan Ming Chi Kuo‘dan geldi.

Üç Kameralı iPhone

Bir çok kişi gibi bende LG’nin ilk akıllı telefonlar ikincil geniş açılı bir kamera uygulama başladığından beri, üç kameralı bir iPhone bende bekliyor.

Huawei P20 Pro inanılmaz görüntü kalitesi ile geldi ve ana akım akıllı telefon üreticilerinin de bunu takip etmesi aslında güzel bir şey. Ne kadar iyi AI ve İşlemci Gücü olursa olsun, fiziksel ilave sensörün, yazılımla yapabildiklerinden daha iyi sonuç vereceği malum.

Teorik olarak, birden fazla kameranın kullanılması ve bilgilerin akıllı bir işlemle birleştirilmesi, daha büyük bir sensörün görüntü kalitesini bir şekilde kopyalamanıza yardımcı olabilir.

MacRumors