Sosyal Medya

Donanım

24 Saat Pil Ömrüyle Yeni Anker Soundcore 3 Hoparlör ile Tanışın!

Anker Soundcore 3 16 W BT Hoparlör, Anker şimdi de Türkiye’de ilk kez satışa çıkardığı yeni hoparlörü Soundcore 3 ile yaz aylarında eğlencenin vazgeçilmezi olacak...

24 Saat Pil Ömrüyle Yeni Anker Soundcore 3 Hoparlör ile Tanışın!

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Soundcore kategori markası altında her bütçeye uygun yeni ürünler piyasaya sürüyor. Şimdi de Türkiye’de ilk kez satışa çıkardığı yeni hoparlörü Soundcore 3 ile yaz aylarında eğlencenin vazgeçilmezi olacak. Anker Soundcore 3 BT Hoparlör, 24 saat dayanan şarj süresi, 16 Watt’lık ses çıkışı, BassUp teknolojisi, IPX7 suya dayanıklılığı ve Soundcore uygulaması üzerinden kontrol edilebilen ve kişiselleştirilebilen ses kalitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yaz ayları, normalleşme ve tatiller derken sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirmeye başladık. Eğlencenin ve sosyal ortamların vazgeçilmezi taşınabilir hoparlörler de her zaman hayat kurtarıyor. Akıllı teknolojileriyle eğlenceyi farklı bir seviyeye çıkartmayı başaran Anker, Soundcore kategori grubu altında her bütçeye uygun farklı özelliklere sahip taşınabilir boyutlarda tasarladığı ses sistemleri kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Şimdi de Türkiye’de ilk kez satışa çıkartacağı yeni hoparlörüyle bulunduğu yerin havasını değiştirmeye hazır. Tek şarjla 24 saat dayanan şarj süresiyle kesintisiz müzik keyfi sunan Soundcore 3 16 W BT Hoparlör, üstün özellikleriyle kalabalık ortamların aranan taşınabilir hoparlörü olacak.

Eğlenceyi istenilen yere taşıyan hoparlör

Anker’ Soundcore 3 16 W BT Hoparlör, sunduğu üstün teknoloji ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılarını memnun etmeye hazırlanıyor. IPX7 suya dayanıklı özelliğiyle havuzda, sahilde ya da nerede isterseniz güvenle kullanabilmenize olanak sağlıyor. 24 saat süren şarj süresiyle eğlencenizde kesinti yaşatmazken, BassUp 2.0 teknolojisiyle daha güçlü ve yüksek bas performansıyla kullanıcılarını buluşturuyor. Taşınabilir boyutu sayesinde istenilen her yere eğlenceyi taşıyabilen hoparlör, PartyCast özelliğiyle de 100’den fazla hoparlörle eşleşerek bulunduğunuz ortamı partiye dönüştürebiliyor. Soundcore uygulaması aracılığı üzerinden de kişiselleştirilebilen ses kalitesiyle farklı bir deneyimin kapılarını aralayan Soundcore 3, 16 Watt’lık ses çıkışıyla da beklentileri karşılıyor.