Sosyal Medya

Fırsatlar

3 Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda Yüzde 50 indirim

Uygulamanıza 50SİYAH kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 12 Mart'a kadar geçerli  indirimden yararlanın.Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için ve yolculuk başına 50TL'ye kadar geçerli olacaktır.

3 Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda Yüzde 50 indirim

Uber Fısatları Mart Ayında da devam ediyor…

Uygulamanıza 50SİYAH kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 12 Mart’a kadar geçerli %50 indirimden yararlanın.Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için ve yolculuk başına 50TL’ye kadar geçerli olacaktır.

Şartlar

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 3 (üç) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 50 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Siyah Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 12 Mart 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Siyah Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.