Sosyal Medya

Donanım

5G Wi-Fi ihtiyacınızı karşılayan TCL LINKZONE MW63VK Türkiye’de

Kullanıcılara gelişmiş deneyimler sunmak için birbirini tamamlayan geniş bir ürün portföyü sunan TCL'in kablosuz router cihazı TCL LINKZONE MW63VK Türkiye'de satışa sunuldu.

5G Wi-Fi ihtiyacınızı karşılayan TCL LINKZONE MW63VK Türkiye’de

Kullanıcılara gelişmiş deneyimler sunmak için birbirini tamamlayan geniş bir ürün portföyü sunan TCL’in kablosuz router cihazı TCL LINKZONE MW63VK Türkiye’de satışa sunuldu.

Ekran teknolojisi ve uygun fiyatlı, akıllı bağlantılı deneyimler konusunda öncü olan TCL’in Türkiye’de satışa sunduğu kablosuz router cihazı TCL LINKZONE MW63VK, günlük kullanım için güvenilir, 5G Wi-Fi ihtiyacınızı karşılayan bir ürün olarak dikkat çekiyor.

5G Wi-Fi ihtiyacınızı karşılayan TCL LINKZONE MW63VK Türkiye'de - TCL LINKZONE MW63

300Mbps’ye varan indirme ve 50Mbps’ye varan yükleme hızlarıyla TCL LINKZONE MW63VK, nerede çalışıyor olursanız olun size sanki ofisteymişsiniz hissini yaşatıyor.

Cihazda bulunan dahili 4 LED ışık, sinyal alıp almadığınızı veya Wi-Fi ağınızın çalışıp çalışmadığını gösteriyor. SMS ışık göstergesi gelen SMS mesajları hakkında sizi bilgilendirirken pil durumunu her zaman öğrenmeniz de mümkün. Cihazın 2150mAh Li-ion pili çalışma ve eğlence ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılamak için 8 saate kadar kullanım imkânı sağlıyor. Bekleme modunda ise pil ömrü 300 saate kadar sürüyor.

Ayrıca 2,4 GHz veya 5 GHz bantlarında 32 adede kadar Wi-Fi bağlantısı için bir ağ kurmanızı sağlayan TCL LINKZONE MW63VK, ebeveyn kontrolleri ve güvenli misafir ağı özellikleri sunan özel bir uygulama aracılığıyla kablosuz ayarlarınızı özelleştirme olanağı da sunuyor.