Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

WordPress İçin Hangi Hosting Firmasını Seçmeliyim?

Wordpress İçin Hangi Hosting Firmasını Seçmeliyim? Wordpress Hosting Nasıl Kurulur? Wordpress Hosting Ne Farkı Var? Tüm Soruların Cevapları.

WordPress İçin Hangi Hosting Firmasını Seçmeliyim?

Günümüzde çoğu insan kendine bir web sitesi kurmak istiyor. Kimisi blog açıp yazarken rahatlamayı hedefliyor kimileri de ticari amaçlarla kullanmak üzere web sitesine ihtiyaç duyuyor. Doğru yazılımla başarılı bir site kurabilirsiniz. Dünya genelinde çoğu web sitede wordpress hosting altyapısı kullanılmaktadır. Başlangıçta blog açabilmek için tercih edilen bu yazılım, zamanla optimize edilerek ticari sitelerin de ihtiyaçlarını karşılayacak yenilikler kazanmıştır. Kurumsal ve bireysel kullanıma uygun olarak iki ayrı temel düzeyde wordpress hosting bulabilirsiniz. Kurumsal şirketler için tasarlanan sunucular web sitenizin işleyişini aksatmamayı hedefler. Daha güvenilir olmasıyla birlikte e-mail hesaplarınızı da daha rahat kontrol edebilirsiniz. Bireysel kullanım için düzenlenen wordpress hosting ise başlangıç seviyesinde olanlar için idealdir. İlk kez bir web sitesi kuracaksanız ya da çok alana ihtiyacınız olmayacaksa daha ekonomik halledebilirsiniz. Hosting fiyatları ise çoğunlukla kullanılacak alana göre belirleniyor.

WordPress Hosting Nasıl Kurulur?

WordPress hosting kurabilmek için manuel ve otomatik kurulum yollarından birini seçebilirsiniz. Manuel olarak kurmak için öncelikle gereken tüm kurulum dosyalarını bilgisayara indirin. MySQL database edinin ve dosyalarınızı hosting hesabınıza yükleyebileceğiniz FTP istemcisini kullanın. Sonrasında ise tarayıcıda alan adı oluşturup wordpress sihirbazıyla işlemi sürdürün. Bu işlem uzun ve karışık olduğu için uğraşmadan otomatik kurulumu seçebilirsiniz. Bunun için sunucu hizmeti satın aldığınız firmanın web sitesinden yönergeleri takip edebilirsiniz. Kurulum esnasında sorunla karşılaşırsanız hosting şirketi size destek olacaktır.

WordPress Hosting Ne Farkı Var?

Son yıllarda wordpress hosting, normal hosting yazılımına göre daha çok tercih ediliyor. Bunun en temel sebebi çok fazla teknik bilgi gerektirmemesidir. Bu sayede ilk kez web site kuracak olanlar da hiç sıkıntı yaşamadan sisteme kolayca adapte olabiliyor. Dünya genelinde wordpress tabanlı web sitelerinin yaygınlaşması ve web hostingin yetersiz kalması da wordpress hostingin tercih edilmesinde önemli bir etken. WordPress hosting, web hosting gibi sonradan kurulum gerektirmez. WordPress yüklü wordpress hosting yazılımları kullanarak web sitenizin daha kolay entegre olmasını sağlayabilirsiniz. Web hostinge karşı wordpress hostingin kullanılmasının bir diğer sebebi de üzerinde iyileştirmeler yapılmış olmasıdır. Daha yüksek performans alabileceğiniz bu yazılım ile kaliteli bir web site kurabilirsiniz. Server seçeneği, paylaşımlı olana oranla yaşayabileceğiniz birçok sorunun da önüne geçiyor. Sadece sizin kullanımınızda ve sorumluluğunuzda olacak paylaşımsız sunucu ile web sitenizin sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz.

WordPress İçin Hangi Hosting Daha Doğru?

Ne yaparsanız yapın Google sıralamasında görünmüyor musunuz? Siteye giriş yapmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Web siteniz istediğiniz dikkati çekemiyor ve ziyaretçi trafiği düşük mü? Peki site hızınız ne durumda? Hali hazırda kurduğunuz bir web sitesi varsa ve performans alamıyorsanız sebebi yanlış hosting tercihiniz olabilir. Hosting kaynaklı sorunlar, web sitesi kurma hayalinize erken veda ettirebilir. Bu sorunların yetersiz SEO çalışması, yanlış yapılan bir ayar gibi sebepleri olabileceği gibi çoğunlukla wordpress hosting şirketi ile kaynaklıdır. Web site hayalinizden vazgeçmeyin ve hostinginizi değiştirin. Satış sonrası da uzman ekiple hizmet desteği devam eden bir hosting şirketi ile çalışmak sizi hedefinizdeki web sitesine ulaştıracaktır. Server hizmeti sağlayan şirketler arasında Güzel Hosting sürekli gelişim ve yenilik sağlamasıyla öne çıkıyor. Sürekli yenilenerek gelişimini sürdüren şirket sektörde öncü firmalar arasında yer alıyor. Profesyonel ekibiyle her zaman müşterilere çözüm sunan Güzel Hosting ile yüksek performanslı bir web site kurmak hayal olmaktan çıkıyor. Siz de ayrıcalıklı bir web sitesi deneyimi yaşamak istiyorsanız hemen Güzel Hosting ekibiyle iletişime geçebilir, hayalinizdeki web sitesini kolaylıkla kurabilirsiniz.