Sosyal Medya

Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 5G Sürümü Yakında Piyasa Sürülebilir

Samsung Galaxy Tab S6 5G Sürümü Yakında Piyasa Sürülebilir. Samsung Galaxy Tab S6 5G Özellikleri ve fiyatı nasıl olabilir?

Samsung Galaxy Tab S6 5G geliyor

5G desteki Galaxy Tab S6 çok yakında piyasaya sürülüyor. Resmi tanıtım tarihi ile ilgili kesin bir bilgi yok ancak muhtemelen daha hızlı bir bağlantıya sahip ilk tablet modeli bu olacak.

SamMobile haberine göre,  Galaxy Tab S6 5G, şirket cihazı henüz resmi olarak açıklamamış olsa da, çok yakında Samsung’un Kore web sitesinde yer alacağı ifade ediliyor.

Adının sonuna eklenen 5G ifadesinin dışında ne gibi ilave geliştirmelere ve özelliklere sahip olacağına dair bir açıklama yok. Ayrıca zaman çizelgesi hakkında da bir bilgi yok. Yine de Galaxy Tab S6 5G Tablet, Wi-Fi Alliance ve Bluetooth SIG’den geçtiğinden beri söylentilerde Eylül ayında piyasa sürülebileceği ve Tab S6 ile aynı özelliklere sahip bir 5G sürümü olacağı ifade ediliyordu.

İşlemci tarafında 5G iletişimi mümkün kılan Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemciyi kullanması mümkün. Rakiplerinde Huawei’nin de 5G tablet üzerinde çalıştığı biliniyor. O model içinde bir zaman çizelgesine sahip değiliz.

Galaxy Tab S6 modellerinin artık kişisel bir video oyantıcıdan daha fazla olması gerekir. Bu nedenle sadece iletişim hızından daha ziyade harika bir ekran, şık tasarım ve kullanıcı dostu bir yazılım arayüzü ile fark yaratacak nitelikte olması gerekiyor. Bekleyip göreceğiz bu kez Samsung belki çok daha iyisini bize sunabilir.