Sosyal Medya

Otomobil

Honda’ın elektrikli SUV konsepti bir üretim aracına dönüşüyor!

Honda'ın elektrikli SUV konsepti bir üretim aracına dönüşüyor. Honda, gelecekteki teknolojilerin konseptlerini somutlaştırarak karbonsuz...

Honda’nın elektrikli SUV konsepti, bir üretim aracına dönüşüyor!

Honda bugün 2020 Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı’nda (Auto China 2020) Honda SUV e: concept’in dünya prömiyerini sergiledi. Honda SUV e: Concept, Honda markasının Çin’de piyasaya sürülecek ilk elektrikli aracının (EV) gelecekteki seri üretim modelinin yönünü gösteren konsept bir modeli. Auto China 2020 bugün Pekin, Çin’de başladı…

Honda otomobil standında ayrıca, Çin’de bir plug-in hibrit sistemle donatılmış ilk Honda aracı olacak CR-V PHEV dahil olmak üzere çok çeşitli seri üretim modelleri de sergilenecek. İşte detaylar…

Honda ayrıca 360 derecelik sürücü destek tekniği üzerinde de çalışıyor.

Honda bir sonraki elektrikli aracını gözler önüne serdi. Kesinlikle E kompakt otomobilden daha geniş bir otomobil olacak. Japon otomobil üreticisinin yeni tanıtılan SUV E konsepti; gelecekteki bir üretim EV’nin “yönünü gösteren” sıra dışı bir iki kapılı yardımcı programdır.  Makine, çevrenizdeki nesnelerin daha iyi farkında olan sürüş yardımı sunmak için 360 derecelik radar ve geniş açılı ön kamera kullanan “çok yönlü ADAS” içerecek.

Yapay zeka asistanı, telefon entegrasyonu ve kablosuz yazılım güncellemeleri dahil olmak üzere Honda Connect platformunun “yeni nesil” sürümünü de bu otomobilde olacak.

Şirket, teknik özellikler, çıkış tarihleri ​​veya fiyatlar konusunda henüz sessiz; ancak üretim modelinin Çin’e yönelik ilk elektrikli araç olacağını söylüyor. SUV E konseptinin sokağa çıkmaya hazır versiyonunun Çin ile sınırlı olup olmayacağı belli değil. İki kapılı bir versiyonun dünyanın birçok yerine ulaşmasını beklemiyoruz yine de; dört kapılı bir SUV takıntılı Kuzey Amerika gibi bölgelerde bu çok daha çekici olabilir.

Honda, 2024 model yılı için GM’nin platformunu kullanarak Kuzey Amerika’da iki EV’yi piyasaya sürmeyi taahhüt etti . Bu SUV konseptiyle doğrudan ilgili olduklarına güvenmeyiz, ancak gelecekteki sıfır emisyonlu sürüşler için tasarım dilini ima edebilir.

Küresel 2030 Vizyonunu gerçekleştirmek için çalışan Honda, gelecekteki teknolojilerin konseptlerini somutlaştırarak karbonsuz  ve çatışmasız bir toplumun gerçekleştirilmesini daha da hızlandıracak.