Sosyal Medya

Otomobil

GM Honda EV’lerin Yeni Nesil Akülerini Tedarik Edecek

GM Honda EV'lerin Yeni Nesil Akülerini Tedarik Edecek. GM Japon Otomobil Devi ile olan işbirliğini genişletti. Honda'nın Yeni Nesil Elektrikli Araç Pillerini GM üretecek.

GM Elektrikli Honda’lara Güç Üretecek

GM Honda ile olan işbirliğini genişletiyor. GM Honda EV’lerin Yeni Nesil Akülerini Tedarik Edecek.

GM yeni nesil akülerle, Japon Otomobil üreticisi Honda ile yaptığı işbirliğini genişletti. Japon otomobil devinin Kuzey Amerika Pazarı için üreteceği elektrikli otomobillerde kullanılmak planlanan yeni nesil akülerin üretimine 2021 yılında başlanması planlanıyor.

GM’nin inovasyonları elektrik batarya maliyetlerini yarıya indirmeyi planlıyor – bu da büyük bir rakam anlamına geliyor zira; 10.000 $ ile 12.000 $ arasında yer alan fiyatlar söz konusu.

GM Honda EV Pilleri Konusunda işbirliklerini genişletti

Bu yeni anlaşma 2020’den sonra Honda’nın elektrikli otomobil üretimini hızlandırmasına yardımcı olacak nitelikte. Otomobil üreticisinin GM ile yaptığı ilk işbirliği bu değil. 2017 yılının başlarında Michigan fabrikasında üretilmek üzere hidrojen yakıt hücreli akülerin üretimi yapılıyor.

Ancak otomobil endüstrisinde elektrikli otomobillere giderek artan yatırımların göz önüne alırsak bu gerçekten geleceğe dönüş bilinçli bir hareket.

 GM