Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

WhatsApp artık Kişiye Özel Duvar Kağıtları atamanıza izin veriyor!

WhatsApp artık Kişiye Özel Duvar Kağıtları atamanıza izin veriyor. WhatsApp artık bireysel sohbetlere farklı arka plan resimleri atayabilirsin

WhatsApp artık en sevdiğiniz kişiler için ayrı duvar kağıtları atamanıza izin veriyor

WhatsApp, bugün büyük ölçüde yeni duvar kağıdı özellikleri biçiminde uygulamasında birkaç estetik güncelleme duyuruyor. En önemlisi, artık bireysel sohbetlere farklı arka plan resimleri atayabilirsiniz.

Artık özel bir duvar kağıdı kullanarak bu konuşmaları görsel olarak ayırt edebilirsiniz. Estetik tercihler bir yana, yanlış kişiye mesaj göndermediğinizden emin olmanın hızlı bir yolu olarak yararlı olabilir…

Diğer güncellemeler arasında, varsayılan doodle duvar kağıdının rengini değiştirme yeteneği ve “parlak” ve “karanlık” albümler olarak kategorilere ayrılmış, dünyanın dört bir yanından görüntülerin bulunduğu yeni duvar kağıtları koleksiyonu yer alıyor. Aydınlık ve karanlıktan bahsetmişken, artık telefonunuzun aydınlık ve karanlık modu için farklı duvar kağıtları atayabilir ve uygulamanın, telefonunuz olduğunda otomatik olarak geçiş yapmasına izin verebilirsiniz.

Duvar kağıtları bir yana, WhatsApp artık metin veya emoji kullanarak çıkartmaları bulmanızı sağlıyor ve uygulama, 2020’den ilham alan ‘ Evde Birlikte‘ paketini de animasyonlarla güncelledi.

Bu güncellemeler, bugünden itibaren Android ve iOS kullanıcılarına sunuluyor.