Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Clubhouse sonunda web dinleme için destek ekliyor

ABD'de deneysel bir özellik olarak lansmanı yapılıyor. 2020'deki ilk çıkışından bu yana, Clubhouse'da bir sohbete katılmak için uygulamayı kullanmak zorunlu...Ancak durum artık öyle olmak zorunda kalmayacak.

Clubhouse sonunda web dinleme için destek ekliyor

ABD’de deneysel bir özellik olarak lansmanı yapılıyor.

2020’deki ilk çıkışından bu yana, Clubhouse’da bir sohbete katılmak için uygulamayı kullanmak zorunlu…Ancak durum artık öyle olmak zorunda kalmayacak. Bir çok masaüstü kullanıcısının mobildeki uygulamaları web sitesi üzerinden kullanmayı sevdiğini biliyoruz. Clubhouse’da bir anlamda bu kervana nihayet katılıyor.

Bugünden itibaren, ABD’de yaşayan kullanıcılar henüz deneysel bir özellik olarak bile olsa, bir web tarayıcısı kullanarak tekrarları ve canlı odaları dinleyebiliyor olacak. işin ilginç yanı bu şeklide kullanmak için herhangi bir oturum açmaya gerek yok.

Clubhouse, özelliğin deneysel olduğunu özellikle belirtiyor ve bu yüzden yaşanacak olası hatalar sizi şaşırtmasın.  Kullanıcıların geri dönüşleri iyi olursa bu özelliğin bir anlamda “yararlı” bulunması durumunda daha fazla ülkenin de kullanımına açılacak…

Bilindiği gibi Clubhouse için ilk başlarda katılım için bir davet almak zorunluydu. Ancak Facebook ve Twitter gibi büyük oyuncular uygulamalarına ses özelliği ekledikten sonra bu kararından vazgeçip bir anlamda sisteme uyum sağlamak zorunda kaldılar. Web üzerinden kullanılması ise bu uyum sürecine katkı sağlayacak bir özellik olacak…