Sosyal Medya

Kripto Para

A Milli Kadın Voleybol Takımı Ana Sponsoru BtcTurk’ten Avrupa Şampiyonu’na tebrikler

BtcTurk’ün ana sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan’ı yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, 2021 yılından bu yana destekledikleri A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik ederek, “Milletler Ligi'nin ardından Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye tarihinde bir ilke imza atan takımımızı kutluyoruz. Bu başarıya katkıda bulunmaktan BtcTurk olarak gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Ana Sponsoru BtcTurk’ten Avrupa Şampiyonu’na tebrikler

 

BtcTurk’ün ana sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, 2021 yılından bu yana destekledikleri A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik ederek, “Milletler Ligi’nin ardından Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye tarihinde bir ilke imza atan takımımızı kutluyoruz. Bu başarıya katkıda bulunmaktan BtcTurk olarak gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Belçika, Estonya, Almanya ve İtalya’nın ev sahipliği yaptığı 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Filenin Sultanları, finalde Sırbistan ile karşılaştı. Brüksel’de oynanan maçta rakibini 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonu olarak mutlu sona ulaştı.

 

Önce Milletler Ligi’nin sonra Avrupa’nın Şampiyonu

BtcTurk’ün Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri olarak ‘Yeni Neslin Yanındayız’ mottosuyla ana sponsorluğunu üstlendiği A Milli Kadın Voleybol Takımı, temmuz ayında Milletler Ligi Şampiyonu olarak dünya sıralamasında ilk sıraya yükselmişti. Filenin Sultanları, son zaferiyle de Türk spor tarihinde takım sporlarında Avrupa şampiyonu olan ilk takım olarak tarihe adını yazdırdı.

 

BtcTurk’ten şampiyonluk ödülü

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “2021’den bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla ilerliyor, voleybola katkı sağlamak için çalışıyoruz. Gençlerimize ve sporcularımıza güvenimiz tam. İmkân sağlandığında başarıdan başarıya koşacaklarına inanıyoruz. A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın uluslararası başarıları sayesinde bizler de mutluluk ve gurur duyuyoruz. Özverili ve istikrarlı başarı sayesinde önce Milletler Ligi Şampiyonu, ardından Avrupa Şampiyonu olan takımımıza katkı sağladığımız için sevinçliyiz. Ulaştıkları şampiyonluk için takımımızı, antrenörümüzü ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nu en içten duygularla tebrik ediyoruz. Bu başarıların sürmesi adına takımımızın ve federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca, şampiyonluk nedeniyle takımımızı ayrı bir şampiyonluk primi ile de ödüllendireceğiz” diye konuştu.

 

BtcTurk, Filenin Sultanları’nın elde ettiği şampiyonluğu, hazırladığı reklam filmi ve outdoor çalışmalarıyla kutladı. Film şu linkten izlenebilir: https://www.youtube.com/watch?v=p-YthRP6LoA