Sosyal Medya

Otomobil

A2MAC1, Türkiye’de faaliyetlerine başlıyor!

Otomotiv teknolojisi ve maliyet kıyaslama verilerinde tartışmasız dünya lideri olan A2MAC1, Türkiye'de faaliyetlerine başlıyor.

Otomotiv teknolojisi ve maliyet kıyaslama verilerinde tartışmasız dünya lideri olan A2MAC1, Türkiye’de faaliyetlerine başlıyor.

 

A2MAC1, 25 yılı aşkın bir süredir küresel otomotiv tedarik zinciri için stratejik bir ortak olarak tanınmakta ve dünyanın en büyük otomotiv OEM’lerinin ve tedarikçilerinin %95’ine hizmet vermektedir. Teknoloji trendleri, maliyet-performans, sürdürülebilirlik, pazar fırsatları, tedarik zinciri seçeneklerinden yazılım maliyet-değer mühendisliğine varana kadar en üst düzeyde analiz ve profesyoneller için vazgeçilmez kritik veriler sağlamaktadır.

 

Kısa bir süre önce Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği TAYSAD’a üye olan A2MAC1, 3 Nisan’da Türkiye’deki ilk iştirakini İstanbul’da açıyor. A2MAC1, hizmetlerini Türk müşterilerine sunmayı ve son 20 yılda gelişimi hızla devam eden Türk otomotiv ekosistemi ile ilişkisini daha da derinleştirmeyi planlıyor.

 

Hem OEM’leri hem de tedarikçileri rekabette üstünlük sağlayan verileri ile destekleyerek,  Türk Otomotiv Endüstrisinin küresel genişlemesini daha da hızlandırmayı hedefleyen A2MAC1’in planı, şirket CEO’su Frank Bunte tarafından sunulacaktır.

 

Ayrıca A2MAC1’in misyonunda sosyal sorumluluğun önemli bir nokta olduğunu vurgulayan şirket, 2023 yılında Türkiye’de elde edeceği büyümenin önemli bir bölümünü Türkiye’deki depremzedelere bağışlayacak.