Sosyal Medya

Kripto Para

ABD’deki federal mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine verdiği karar kesinleşti

Tether ve Bitfinex, geçtiğimiz dönemde aleyhlerine açılan toplu davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tether'in yaptığı açıklamaya göre davacının temyiz talebinden vazgeçmesi üzerine mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine vermiş olduğu karar kesinleşmiş oldu.

ABD’deki federal mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine verdiği karar kesinleşti

 

Tether ve Bitfinex, geçtiğimiz dönemde aleyhlerine açılan toplu davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tether’in yaptığı açıklamaya göre davacının temyiz talebinden vazgeçmesi üzerine mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine vermiş olduğu karar kesinleşmiş oldu.

 

ABD Güney New York Bölgesi Federal Mahkemesi’nin, Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı açılan dava dilekçesinin değiştirilme talebini reddetmesinin ardından, davacı kararı temyiz etmemeye karar verdi. Böylece mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine vermiş olduğu karar da hukuki olarak kesinleşmiş oldu.

 

Tether, davacının ilk etapta dava açma konusundaki kararının aksine, temyiz haklarından vazgeçme kararının doğru bir hamle olduğu kanaatinde. Şirket tarafından yapılan açıklamada; davacının gerçeği yansıtmayan iddialarının kendisine maddi ya da başka türlü bir kazanç yaratmayacağının gayet açık olduğu ifade edildi.

 

Her iki şirket de benzeri hadiselere ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeme yönündeki kararlılıklarının altını çizmeye devam ediyor.

 


Tether ve USD₮ Hakkında

 

Tether, küresel finans ortamında devrim yaratma hedefiyle hareket eden stabilcoin teknolojisi alanında öncüdür. Erişilebilir, güvenli ve verimli finansal, iletişim ve enerji altyapısı sağlama misyonuyla Tether; daha fazla finansal katılım ve iletişim esnekliği sağlar, ekonomik büyümeyi destekler ve hem bireyleri hem de işletmeleri güçlendirir.

 

Sektördeki en büyük, en şeffaf ve likit stablecoin’in yaratıcısı olan Tether, yeterince hizmet alamayan toplulukların yararına sürdürülebilir ve dayanıklı altyapı oluşturmaya kendini adamıştır. En son blockchain ve eşler arası teknolojiden yararlanarak, geleneksel finansal sistemler ile merkezi olmayan finansın potansiyeli arasındaki boşluğu doldurmaya kararlıdır.