Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

AccuWeather VR Uygulaması, Hava Tahminlerinde Sanal Gerçeklik

AccuWeather VR Uygulaması, Hava Tahminlerinde Sanal Gerçeklik. Hava Tahminlerini VR deneyimi ile öğrenmek isteyenler BUYURUN! AccuWeather VR!

AccuWeather VR Uygulaması, Hava Tahminlerinde Sanal Gerçeklik Deneyimi Sunuyor!

AccuWeather VR – Hava raporunu kontrol etmek genellikle renksiz, basit bir deneyimdir. Uygulamayı açarsın ve 5 günlük hava tahminini bir bakışta şekillerinden anlarsın.

Şimdi bu durum biraz daha renkli bir hal alabilir. Şayet bir Samsung Gear VR cihazınız varsa, günlük hava tahminlerini, tahmininizden çok daha zevkli VR deneyimi ile görüntüleyebilirsiniz.

Yeni AccuWeather Sanal Gerçeklik deneyimi, uçsuz bucaksız hava durumu haberlerini, yenilikçi tahminlerini ve şiddetli hava olaylarının 360 derecelik videolar ile sunma vaat ediyor.

Yeni AccuWeather VR Uygulaması Galeri

Akla gelebilecek en heyecan verici VR deneyimi gibi geliyor aslında. Ekran görüntüleri, sıcaklık, nem ve UV indeks grafiklerinden oluşan  VR görünümleri sizi heyecanlandırabilir. Bunları ilave örneğin, sizi Colorado’da bir kasırganın 360 derecelik görüntüsü ile olayın tam ortasında yer alabilirsiniz.

AccuWeather, yeni videoların her hafta ekleneceğini ve kullanıcılara Dünyanın en heyecan verici hava olaylarıyla ilgili eğitici bir bakış açısı sunmayı amaçladığını söylüyor.

Uygulama, bugün başlamak üzere Oculus Mağazasında mevcuttur.