Sosyal Medya

Donanım

Acer, Yeni Predator BiFrost ve Nitro Serisi Ekran Kartları!

Dört yeni grafik kartı, yeni duyurulan AMD Radeon RX 7600 XT GPU'lar ve Acer'ın gelişmiş termal çözümleri dahil olmak üzere en son teknolojileri içeriyor...

Acer, Yeni Predator BiFrost ve Nitro Serisi Ekran Kartları!

 

Acer, Yeni Predator BiFrost ve Nitro Serisi Ekran Kartlarıyla Oyun Portföyünü Genişletiyor…

Dört yeni grafik kartı, yeni duyurulan AMD Radeon RX 7600 XT GPU’lar ve Acer’ın gelişmiş termal çözümleri dahil olmak üzere en son teknolojileri içeriyor…

Acer Predator BiFrost AMD Radeon™ RX 7800 XT OC ve yeni AMD Radeon RX 7600 XT GPU’lar dahil olmak üzere AMD Radeon RX 7000 serisi GPU’lardan güç alan üç yeni Nitro grafik kartını duyurdu. Yeni grafik kartları, 16 GB’a kadar bellek ve yeni nesil teknolojilerle kullanıcıların en yeni AAA oyunları oynarken sürükleyici bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

60 tümleşik AMD RDNA™ 3 işlem birimine sahip olan ve Predator FrostBlade™ 3.0 fanlarla donatılan Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT grafik kartı, 1440p ve 4K oyunlarda mükemmel bir performans sunuyor. Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC grafik kartı 16 GB GDDR6 bellek ve 624 Gbps’ye kadar bellek bant genişliği, Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC grafik kartı ise 12 GB GDDR6 bellek ve 432 Gbps’ye kadar bellek bant genişliği sunuyor.

Akıcı ve hızlı performans elde etmek için Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC ekran kartı, 16 GB GDDR6 belleğin yanı sıra Nitro FrostBlade halkalı fanlar, çift bilyeli rulman sistemi, üç ısı tahliye deliği ile soğutmayı iki katına çıkarıyor ve ısıyı verimli bir şekilde emmek ve cihazın ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için güçlendirilmiş bir bakır taban içeriyor. Özenle tasarlanmış soğutma sistemi, oyuncuların grafik kartını sınırlarına kadar zorlamak için ihtiyaç duyduğu “overclock” (hız aşırtma) gücünü sağlıyor.

Acer’ın en yeni masaüstü grafik kartları oyun ve kreatif iş akışlarının sınırlarını zorluyor. AMD RDNA™ 3 mimarisi sayesinde oyuncular, gelişmiş yapay zeka teknolojisi ve ışın izleme hızlandırıcılarının gücünden yararlanarak en rekabetçi oyunlarda bile akıcı çözünürlük ve yüksek yenileme hızıyla oyun oynayabiliyor. Profesyoneller ve hobi meraklıları da hızlandırılmış işleme (render) uygulamaları desteğiyle hiçbir kısıtlama olmadan düzenleme yapabiliyor, görselleştirebiliyor ve yaratabiliyor. Ayrıca yeni grafik kartları, oyun oynarken veya yayın yaparken daha dinamik bir renk yelpazesi ve iyileştirmeler için yeni AMD kodlama/kod çözme medya motorunu içeriyor ve hem sürükleyici hem de gerçekçi görseller ortaya çıkarmak için DirectX 12 Ultimate API’yi destekliyor.

Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafik kartı

Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafik kartı, AMD RDNA 3 çipset tasarımının gücünü ve Acer’ın en son teknoloji geliştirmelerini bir araya getiriyor. Oyuncular, PCIe 4.0 ve çift PCIe 8-PIN konnektörleriyle performans ve verimlilikte büyük artışlar bekleyebilir. 16 GB GDDR6 bellek ve 624 Gbps bant genişliğine sahip Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafik kartı, her karede ışık hızında işleme ve görsel doğruluk sunmanın yanı sıra akıcı tepkisellik için 2.254 MHz oyun saat hızına  ve 2.565 MHz takviye (boost) hızına kadar ulaşan saat hızları sunuyor.

Özenle tasarlanan Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafik kartı, üç Predator FrostBlade 3.0 fan, farklı halkalı tasarım ve hava akışını iyileştirmek için dalga desenli kanat dokusuna sahip güçlü bir soğutma sistemi ve ısı dağılımını optimize etmek için verimli bir buhar odası içeriyor. Hevesli kendin yap (DIY) oyuncuları, çok çeşitli oyun Rig’leri için ideal olan 281,9 x 117,9 x 61,4 mm boyutlarında ve üç yuvaya sahip bu şık tasarımdan memnun kalacaklar. Daha fazla çok yönlülük için bağlantı seçenekleri arasında bir HDMI 2.1 bağlantı noktası ve kolay cihaz entegrasyonu için üç DisplayPort™ 2.1 bağlantı noktası yer alıyor. Son olarak, Predator BiFrost Utility Uygulaması, oyuncuların cihazın performansını kontrol etmelerine ve fan hızlarını ve grafik parametrelerini istedikleri ayarlara göre kalibre etmelerine olanak tanıyor.

Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC ve Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC grafik kartları

Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC ve Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC ekran kartları, en yeni oyunları tüm görsel ihtişamlarıyla sunmak üzere tasarlandı. Yeniden tasarlanan AMD RDNA 3 işlem birimlerini birleşik ışın izleme ve yapay zeka hızlandırıcılarıyla harmanlayarak oyuncuları 1440p ve 4K oyunlarda büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Nitro Radeon RX 7700 ekran kartının oyun saat hızı etkileyici bir şekilde 2.276 MHz’e kadar çıkabiliyor ve takviye (boost) saat hızı da şaşırtıcı bir şekilde 2.599 MHz’e ulaşıyor. Nitro Radeon RX 7800 grafik kartının oyun saat hızı 2254 MHz’e kadar çıkarken, yoğun grafiğe sahip oyunları ve görevleri desteklemek için takviye saat hızı 2565 MHz’e kadar ulaşıyor.

Yeni Acer Nitro grafik kartları, yüksek çözünürlüklü kodlama yetenekleri için yeni bir kodlama/kod çözme medya motoru içeriyor. Kullanıcılar ister oyun dünyasında geziniyor, ister video yayını yapıyor ya da tasarım hazırlıyor olsunlar, tam AV1 kodlama/kod çözme desteğiyle ultra gelişmiş multimedya, yüksek renk spektrumları ve dinamik geliştirmeleri deneyimleyebiliyorlar.

Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC ve Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC ekran kartları, hava akışını iyileştirmek ve ısıyı soğutucudan ve GPU’lardan uzaklaştırmak için çift Nitro FrostBlade halkalı fanlara sahip olduğundan kullanıcıların aşırı ısınma konusunda endişelenmesine gerek kalmıyor. Çift bilyeli rulman sistemleri gürültüyü azaltmaya, yüksek sıcaklıklara dayanmaya ve fanların aşınma ve yıpranmasını en aza indirmeye yardımcı oluyor. Gelişmiş soğutma sisteminin temelinde, 279 x 129,62 x 50,42 mm boyutları ve oyuncuların performanstan ödün vermeden alanı en üst düzeye çıkarabilmeleri için 2,5 yuvalı tasarımıyla özenle tasarlanmış dış yüzeyi yer alıyor. Daha fazla esneklik için, grafik kartları bir HDMI 2.1 bağlantı noktası ve üç DisplayPort 2.1 bağlantı noktası ile birlikte geliyor.

Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafik kartı

Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafik kartı, güvenilir performans için en yeni özellikleri bir araya getiriyor. Oyuncular, 16 GB GDDR6 bellek ve şaşırtıcı 288 Gbps bant genişliğinin yanı sıra 2.539 MHz’e varan oyun saati hızları ve 2.810 MHz takviye saat hızıyla rekabet avantajı ve etkileyici bir tepkisellik elde ediyor.

Üstün performansını korumak için gelişmiş soğutma teknolojisi, hem yüksek hava akışını hem de basıncı en üst düzeye çıkarmak ve GPU’daki ısıyı etkili bir şekilde dağıtmak için tasarlanmış çift Nitro FrostBlade halkalı fanlar içeriyor. Çift bilyeli rulman sistemi yüksek sıcaklıklara dayanabiliyor ve fan yataklarındaki sürtünmeyi en aza indiriyor, üç havalandırma deliği ise cihazın hayati bileşenlerinin etkili bir şekilde soğutulmasını sağlıyor. Optimum performans sağlamak için Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafik kartının soğutucusu, ısıyı verimli bir şekilde emmek ve oksijensiz ısı boruları aracılığıyla dağıtmak için bakır bir tabanla destekleniyor. PCB kartındaki kapasitörler, normal bir kapasitörden 2,5 kat daha uzun kullanım ömrüne sahip olacak şekilde dayanıklılık ön planda tutularak tasarlandı. Cihaz, alüminyum bir arka plaka ve cihazın sıcaklık kontrolünü de destekleyen metal bükülmeyi önleyici şerit ile daha da güçlendirildi.

Boyutları 268 x 111,2 x 40,1 mm olan kompakt ama güçlü Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafik kartı, 2,5 yuvalı form faktörü ile alan konusunda bilinçli DIY oyuncular için uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ayrıca bir HDMI 2.1 ve üç DisplayPort 2.1 bağlantı noktası dahil olmak üzere bir dizi hayati bağlantı noktası içeriyor. Maksimum 7680 x 4320 dijital çözünürlük ve 4 monitörü aynı anda görüntüleyebilme özelliği sayesinde kullanıcılar, etkileyici bir oyun deneyimi için birden fazla ekranda çarpıcı görsellerin keyfini çıkarıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

  • Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC, EMEA bölgesinde 1. Çeyrekten itibaren 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC, EMEA bölgesinde 1. Çeyrekten itibaren 579 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC EMEA bölgesinde 1. Çeyrekten itibaren 519 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafik kartı Şubat ayında satışa sunulacak.

Kesin özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilecektir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.acer.com adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.