Sosyal Medya

Donanım

ADATA’nın “Okula Dönüş” kampanyasında harika ödüller kazanma şansı!

AData hazırladığı internet sitesiyle hem kullanıcılara ihtiyaç duydukları sistemi kolayca bulmalarında yardımcı oluyor hem de çeşitli ürünlerde varan indirim fırsatları sunuyor.

ADATA Okul Hazırlıklarını Tamamlamaya Yardım Ediyor

AData hazırladığı internet sitesiyle hem kullanıcılara ihtiyaç duydukları sistemi kolayca bulmalarında yardımcı oluyor hem de çeşitli ürünlerde %30 varan indirim fırsatları sunuyor. Ayrıca SSD, RAM, kulaklık ve fare gibi harika ödüller kazanma şansı da ADATA’nın okula dönüş kampanyası boyunca kullanıcıları bekliyor.

Dünyanın önde gelen DRAM modülü, NAND Flash depolama ürünleri, mobil aksesuarlar, oyun ekipmanları üreticilerinden biri olan ADATA Technology, öğrencilerin okula dönüş hazırlıklarına süper bir kampanya ile destek oluyor. Markanın okula dönüş dönemi için hazırladığı internet sitesini ziyaret eden kullanıcılar, arzu ederlerse kendileri için seçilmiş sistemlere göz atabiliyor; isterlerse ihtiyaç duydukları bileşenleri indirimli olarak satın alabiliyorlar.

Öğrenciler için Seçilmiş Sistemler

Günümüzde her öğrencinin güvenilir bir bilgisayara ihtiyacı olduğunu bilen ADATA, kullanıcıların sonsuz seçenekler arasında kaybolup karar vermekte zorlanmalarını önlemek için bazı parçaları bir araya getirerek kullanıcıları büyük bir zahmetten kurtarmayı amaçlıyor. Bütçe Dostu PC kısmında her kullanıcının ihtiyaç duyabileceği SSD, RAM ve PC kasası gibi bileşenler yer alırken Oyuncunun Rüya Sistemi ise, derslerden arta kalan vaktinde yüksek oyun performansı isteyen kullanıcıları memnun edecek ürünleri barındırıyor.

Ödüllü Hafıza Yarışması

ADATA’nın okula dönüş kampanyası yalnızca avantajlı indirimlerden ibaret değil. Şirket düzenlediği bir mini oyunla harika ödüller kazanma fırsatı da sunuyor. Kampanya sitesindeki yönergeleri takip edip hafıza oyununda elde ettikleri puanı ADATA ile paylaşan kullanıcılar birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansını yakalayacak.

Yarışmada birinci olan katılımcı saniyede 7400MB’a kadar okuma, 7000MB’a kadar yazma hızına ulaşabilen XPG GAMMIX S70 PCIe 4 SSD ve SPECTRIX D50 DDR4 RGB bellek kazanacak. ADATA’nın okula dönüş kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak, yarışma ödüllerini görmek ve yarışmaya katılmak için events.adata.com/41787/TR-back-to-school-20269 adresini ziyaret edebilirsiniz.