Sosyal Medya

Tablet

Adobe 2019 Photoshop’u iPad Kullanıcıları için Sunmaya Hazırlanıyor

Adobe 2019 Photoshop'u iPad Kullanıcıları için Sunmaya Hazırlanıyor. Belsky, Photoshop kullanıcılarının “anında düzenleme yapabilmesi” için büyük talep olduğunu ve tam sürüm Photoshop ile bu talebi karşılamak istediklerini söylüyor.

Adobe’nin tam sürüm Photoshop’u iPad’e sunacağı bildirildi

Adobe 2019 Photoshop’u iPAD Kullanımına Açıyor. Ekim ayında bir 2019 Sürümünün duyurulması bekleniyor.

Geçen yıl Apple’ın iOS 11‘in piyasaya sürülmesi bir anlamda iPad’i tam teşekküllü bir PC’ye çevirmekle ilgiliydi. Ancak Apple bir dizi masaüstü uygulamasını kendi platformuna getirme konusunda bu inatçı “Adobe” pek ikna edememişti.

Ancak bugün, Bloomberg’in bir raporu, Adobe’nin bu ihmali düzeltmek için çalıştığını gösteriyor.

Adobe, bu yılın Ekim ayında iPad için Photoshop’un tam sürümünün yayınlanacağını ve uygulamanın 2019’da kullanıma sunmayı planladığı söylüyor. Creative Cloud’un baş ürün sorumlusu Scott Belsky bu sürecin zaman çizelgesini tam belirtmese de Photoshop’un çapraz Platform baskısı altında olduğunu doğruladı.

Adobe 2019 Photoshop'u iPad Kullanıcıları için Sunmaya Hazırlanıyor

Adobe zaten basitleştirilmiş bir Photoshop Express dahil olmak üzere iOS için çok sayıda fotoğraf ve görüntüleme uygulaması sunmaktadır. Bu mobil sürümlerin hiçbiri, şirketin PC ve Mac uygulamalarının kalitesi ve esnekliği seviyesine ulaşamadı. Sırf bu yüzden, Affinity Photo gibi mobil odaklı rakipler pazarın büyük bir bölümünü hakim oldu.

Bloomberg, iPad için tam Photoshop’u serbest bırakma kararını Adobe için giderek artan bir strateji olarak tanımlamaktadır. Belsky, Photoshop kullanıcılarının “anında düzenleme yapabilmesi” için büyük talep olduğunu ve tam sürüm Photoshop ile bu talebi karşılamak istediklerini söylüyor.

TheVerge